Jasno
22°
Bratislava
Bonifác
14.5.2024
Paris opäť zatkli! Ale aj tak si užíva "najlepšiu dovolenku v živote"
Zdielať na

Paris opäť zatkli! Ale aj tak si užíva "najlepšiu dovolenku v živote"

Zdroj: SITA

Paris Hilton opäť narazila na ruku zákona pre drogy.

Podľa webovej stránky novín Corse Martin odviedla polícia slávnu blond celebritu na výsluch po tom, čo policajný pes na letisku vo Figari vyňuchal asi jeden gram marihuany v jej taške. Paris však strávila na polícii iba približne 30 minút.

V internetovom príspevku herečka a speváčka ubezpečuje svojich priaznivcov, že nebola zatknutá a že si užíva "najlepšiu dovolenku v živote".

Tento mesiac je to už druhý Parisin konflikt so zákonom kvôli mäkkej droge. Naposledy bola zatknutá v Juhoafrickej republike počas futbalového zápasu pre podozrenie z prechovávania marihuany. Obvinenie však bolo stiahnuté.

Paris Hilton najviac preslávila erotická nahrávka, ktorá prenikla na verejnosť v roku 2003, a televízna šou The Simple Life (2003-2007). Okrem toho sa snaží presadiť ako modelka, speváčka a herečka. Za svoje herecké výkony vo filmoch Múzeum voskových figurín (2005), Repo: Genetická opera! (2008) a The Hottie & the Nottie (2008) získala päť Zlatých malín, pričom zatiaľ poslednú z nich jej udelili v kategórii Najhoršia herečka desaťročia.

Nahrala album Paris (2006) a je spoluautorkou dvoch kníh Confessions of an Heiress: A Tongue-in-Chic Peek Behind the Pose (2004) a Your Heiress Diary: Confess It All to Me (2005).

Súvisiace články

Najčítanejšie