Jasno
15°
Bratislava
Hermína
6.5.2024
Nešťastná láska stála svetoznámeho modela život
Zdielať na

Nešťastná láska stála svetoznámeho modela život

Zdroj: YouTube.com

Popredný 22-ročný svetový model sa zabil skokom z okna.

Tom Nicon bol v módnom svete ikonou, pracoval pre také značky ako Louis Vuitton, Burberry či Hugo Boss. Nicon ukončil svoj život krátko potom, ako sa vrátil z nácviku na prehliadku pre značku Versace. Polícia vyšetruje jeho smrť ako samovraždu.

"Hovorili sme s priateľmi, s ktorými býval a s ktorými as kamarátil- Povedali nám, že sa len nedávno rozišli s priateľkou a že od tej doby trpel depresiami," povedal jeden z milánskych policajtov.

Žiali za ním aj Donatella Versace

Milánsky Fashion Week prebehne tak, ako bol naplánovaný, veľa módnych návrhárov však počas tohto týždňa plánuje uctiť si jeho pamiatku.

"Ešte v piatok ráno bol s nami na finálnom fittingu. Zdal sa byť v poriadku a bol pokojný. Už pre nás pracoval na troch či štyroch šou a bol to skutočne sladký chlapec. Nedokážem pochopiť, prečo to urobil. Nikdy by sme to o ňom nepovedali. Keď sme sa to dozvedeli, tak nás to rozrušilo a stále sme z toho veľmi smutní," uviedla módna návrhárka Donatella Versace.

Ďalšia zo série samovrážd v módnom svete

Smrť Toma Nicona je poslednou zo série tragédií, ktoré zasiahli módny svet v poslednej dobe. V apríli sa obesil ďalší svetoznámy supermodel Ambrose Olsen (†24). V novembri minulého roku sa tiež obesila juhokorejská nadaná modelka Kim Daulová (†20).

O samovraždu sa minulý mesiac pokúsila 30-ročná modelka značky Marks and Spencer Noemie Leniorová. Pokúsila sa zabiť koktajlom, ktorý obsahoval zmes alkoholu, drog a iných liekov.

Informácie uverejnil portál novinky.cz.

;hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="620" height="373"> ;hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="620" height="373">

Pre ženu

Najčítanejšie