Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Tínedžer žaluje Jodie Foster
Zdielať na
TopStar

Tínedžer žaluje Jodie Foster

Zdroj: REUTERS

Herečka mala napadnúť tínedžera po tom, ako ju a jej deti prenasledoval s profesionálnym fotoaparátom

Herečkina hovorkyňa včera na obvinenie reagovala s tým, že tento "mladý muž bol nepochybne profesionálny paparazzo".

"Dotkla sa jeho ramena, aby ho vzala bokom, porozprávala sa s ním a povedala mu, aby prestal s fotografovaním," uviedla pre agentúru Reuters Jennifer Allen.

Podľa zápisnice, ktorú losangeleská polícia spísala niekoľko hodín po incidente 29. mája, Foster išla k nemenovanému tínedžerovi po tom, ako ju odfotil, strčila ho do hrudníka a schmatla za ľavú ruku. Podľa hovorcu policajného oddelenia Cleona Josepha však neboli vznesené žiadne obvinenia.

Policajnú správu v piatok získala webová stránka RadarOnline.com, ktorej chlapcov otec povedal, že tvrdenia, že jeho syn je paparazzo sú "absurdné". Je to podľa neho len obyčajný chlapec, ktorý má náhodou dobrý fotoaparát. Herečkina hovorkyňa Jennifer Allen však tvrdí, že tínedžer "Jodie a jej malých synov prenasledoval", natlačil sa na nich, keď ich fotil a deti vystrašil. Mal podľa nej profesionálnu tašku na fotoaparát a teleobjektív.

Štyridsaťsedemročná Jodie Foster je známa z kriminálnej drámy Taxikár (1976), ktorá jej v roku 1977 vyniesla prvú nomináciu na Oscara. Ceny americkej Akadémie filmových umení a vied získala za hlavné úlohy v snímkach Znásilnenie (1988) a Mlčanie jahniat (1991). V roku 1995 ju opäť nominovali za hlavnú úlohu v dráme Nell (1994). Má dvoch synov - 11-ročného Charlesa Fostera a 8-ročného Christophera "Kita" Fostera.

Zdielať na

Najčítanejšie