Jasno
18°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Oksana a Mel: Prečo sa vlastne rozišli?
Zdielať na

Oksana a Mel: Prečo sa vlastne rozišli?

Zdroj: TASR/Matt Sayles

Vraj príčin na rozchod dvojice je viacero. Jednou je tiež nedostatok spoločne stráveného času.

"Mel mal rád svoju slobodu, zatiaľ čo Oksana cítila, že by mali každú voľnú chvíľu tráviť spolu," uviedol zdroj. Ani jeden z dvojice zatiaľ "skutočné dôvody" ich nečakaného rozchodu neuviedol.

"Bohužiaľ, nepoviem vám dôvod. Ale zistíte to už veľmi skoro," uviedla muzikantka na tlačovej konferencii v Moskve. "Rozišli sme sa po vzájomnej dohode a našu dcérku budeme vychovávať spoločne. Momentálne je s mojou mamou u mňa doma v Los Angeles," dodala.

Ruská speváčka a hudobníčka zároveň demonštrovala ich priateľský vzťah svojím poďakovaním sa bývalému partnerovi za jeho podporu. "Mel režíroval niekoľko mojich videoklipov. Napísal mi aj nejaké texty piesní a vždy ma veľmi podporoval. Dal mi aj obrovskú príležitosť stať sa producentkou môjho vlastného albumu," uzavrela.

Mel Gibson a Oksana Grigorieva majú spolu päťmesačnú dcéru Luciu. Ako pár sa na verejnosti po prvý raz objavili krátko po tom, čo hercova manželka Robyn v apríli minulého roku požiadala o rozvod.

Mel Gibson je známy napríklad z filmov Znamenia (2002), Million Dollar Hotel (2000), Patriot (2000) alebo série Smrtonosná zbraň. Ruská speváčka Oksana Grigorieva je aj autorkou hudby k filmu Flower Boy (2002).

;hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" width="620" height="373">

Najčítanejšie