Skoro jasno
15°
Bratislava
Pankrác, Pankrác
12.5.2024
Carla Bruni-Sakrozy bude hrať v novom filme Woodyho Allena
Zdielať na

Carla Bruni-Sakrozy bude hrať v novom filme Woodyho Allena

Zdroj: TASR/AP Photo/Vincent Kessler, Pool

Účinkovať vo filme by mala aj popri takej hviezde ako oscarová Marion Cotillard. Woody Allen už dávno plánoval v obsadenie bývalej modelky do niektorého zo svojich filmov.

V snímke so zatiaľ neznámym názvom by mala hrať aj francúzska oscarová herečka Marion Cotillardová a hollywoodski herci Owen Wilson a Rachel McAdamsová.

Tvorcovia by mali zverejniť názov filmu, dátum premiéry, ako aj podrobnosti o úlohe Bruniovej-Sarkozyovej ešte tento týždeň.

Woody Allen, ktorý patrí medzi najplodnejších amerických scenáristov a režisérov, vlani avizoval, že by chcel obsadiť bývalú modelku do niektorého zo svojich budúcich filmov. Zároveň sa však posťažoval, že nemá pre ňu vhodný scenár.

Bruniová-Sarkozyová (42) sa už objavila na striebornom plátne v roku 1994, keď v komédii Roberta Altmana z prostredia módy Pret-a-Porter stvárnila samu seba v okrajovej úlohe. Prvá dáma Francúzska je aj úspešnou speváčkou. Na konte má spoluprácu s Ericom Claptonom i Mickom Jaggerom, ale tiež sériu úspešných albumov najmä vo Francúzsku.

Najčítanejšie