Zatiahnuté
21°
Bratislava
Monika
7.5.2024
Victoria Beckham je posadnutá sexom!
Zdielať na

Victoria Beckham je posadnutá sexom!

Zdroj: YouTube.com

Od svojho manžela Davida vraj požaduje sex až 5-krát denne! Priatelia futbalovej hviezdy vravia, že Davida častý sex neuveriteľne vyčerpáva.

Davidovi priatelia sa údajne o svojho spoluhráča strachujú. Podľa nich im raz vyčerpaný David povedal, že sa snaží len držať krok so svojou nekontrolovateľnou nežnou polovičkou. Bývalá Posh Spice totiž neuveriteľne túži po dieťati - a najlepšie by bolo, keby to tentokrát bolo dievčatko, aby jej traja synovia mali konečne sestričku.

Jeden rodinný priateľ pre The Sun povedal, že "David je ako zbitý, potreboval by oddych". Momentálne sa futbalista nachádza na oddychovom pobyte v Los Angeles, kde sa snaží načerpať sily a energiu pre Victoriu, ktorá je na obchodnej ceste v Londýne.

Victoria je myšlienkou ďalšieho dieťaťa tak nadšená, že si dokonca vypracovala kalendár, kde má presne zaznačené dni, v ktoré možno otehotnieť. A tiež rozvrh dňa, kde je sex až 5-krát denne! Pod dohľadom lekárov sa tiež snaží pribrať na váhe, čím by si 35-ročná Posh mala zvýšiť šance na tehotenstvo. Počas pobytu v Karibiku dokonca mala osobného kuchára, ktorý jej pripravoval špeciálne jedlá bohaté na ryžu a zemiaky.

Pre ženu

Najčítanejšie