Jasno
14°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Sandre Bullock došla trpezlivosť, rozvod bude!
Zdielať na

Sandre Bullock došla trpezlivosť, rozvod bude!

Zdroj: TASR/Peter Kramer

Herečka sa údajne nesnaží získať opatrovníctvo nad tromi deťmi, ktoré spolu s manželom vychovávala

Po tom čo vyšlo najavo, že ju James podvádzal s potetovanou modelkou Michelle McGee, sa Sandra stiahla z verejného života a riešila súkromie. Krátko na to prišlo od Jamesa ospravedlnenie. "Väčšina mediálnych tvrdení je nepravdivá a nepodložená. Navyše, tieto súkromné záležitosti nie sú hodné žiadnych ďalších verejných vyhlásení," uvádza sa vo vyhlásení, ktoré Jesse James poskytol pred časom magazínu People.

Sandra znovu vzala manžela na milosť. Trpezlivosť jej došla však vtedy, keď vyšlo najavo, že spomínaná Michelle nebola ani zďaleka jedinou, s ktorou mal jej drahý aférky. „Má toho akurát dosť. Manželstvo je na pokraji krachu," uviedol zdroj blízky herečke pre magazín RadarOnline. „Keď už nie je komu dôverovať, nie je ani čo zachraňovať,“ píše zase magazín People.

Jesse sa podľa slov svojho hovorcu však ešte nevzdáva. Údajne pred nedávnom vyhľadal profesionálnu pomoc, aby vyriešil svoje "osobné záležitosti". 

Hovorca Jesseho Jamesa vydal vyhlásenie pre časopis People, podľa ktorého si James uvedomil, že "tento raz je veľmi dôležité, aby vyhľadal pomoc kvôli sebe, rodine a záchrane manželstva". Hovorca nespresnil druh zdravotníckeho zariadenia, kde sa jeho klient lieči.

Herečka sa údajne nesnaží získať opatrovníctvo nad tromi deťmi, ktoré spolu s manželom vychovávala a ktoré má James z predchádzajúcich dvoch manželstiev.

Sandra Bullock a Jesse James sa zoznámili v roku 2004. Pár sa zosobášil v júli 2005.

Súvisiace články

Najčítanejšie