Jasno
16°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Winsletovú po rozvode utešuje Dicaprio
Zdielať na
TopStar

Winsletovú po rozvode utešuje Dicaprio

Zdroj: SITA/Joel Ryan

Kate sa rozviedla len v pondelok a už má za Mendesa náhradu - kamaráta Lea

Mnohí z nás si ich pamätajú ako Jacka a Rose z legendárneho filmu Jamesa Camerona Titanic. Bok po boku si zahrali aj pred dvoma rokmi, v snímke Winsletovej dnes už bývalého manžela Mendesa (44) Núdzový východ (Revolutionary Road).

Vzťah krásnej Kate s oscarovým režisérom už dlhší čas prechádzal krízou, a tak sa slávna dvojica rozhodla rozísť. Oddelene žijú už niekoľko mesiacov. Oficiálne sa rozviedli tento pondelok. 

Priateľstvo s Leom sa ukázalo byť trvácnejšie ako láska k Mendesovi. 35-ročný hollywoodsky fešák ponúkol svojej dávnej známej rameno, aby sa na ňom vyplakala. Podľa nemenovaného zdroja sa medzi Kate a Leom od čias nakrúcania Titanicu vytvorilo takmer súrodenecké puto.  

Šesťročné manželstvo Sama a Kate začalo dostávať trhliny už počas nakrúcania Núdzového východu. Práve vtedy sa Kate opäť zblížila so svojím filmovým partnerom Dicapriom. „Kate k Leovi vždy vzhliadala a mala pri ňom pocit, že mu môže povedať čokoľvek. Keď spolupracovali na Titanicu, boli takí mladí. Dá sa povedať, že spolu v podstate vyrástli, prinajmenšom po profesionálnej stránke,“ tvrdí zdroj.

Dva razy vydatá Kate v týchto dňoch trávi dovolenku so svojimi deťmi v Mexiku. Z manželstva s Mendesom má 6-ročného syna Joa. Podľa oboch sa rozišli v priateľskom duchu a po vzájomnej dohode.  

Počas nakrúcania horúcich posteľných scén v Núdzovom východe, kedy to medzi starými priateľmi iskrilo, ako keby vášeň ani nepredstierali, Mendes už cítil, že toto je začiatok konca.  

Informácia sa objavila na internetovom denníku thesun.co.uk

;hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" height="376" width="620">

;hl=cs_CZ&fs=1&" type="application/x-shockwave-flash" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" height="497" width="620">

Zdielať na

Najčítanejšie