Oblačno
14°
Bratislava
Ľuboš, Ľubor
24.9.2024
Prince a Paris Jacksonovci ďakovali za Grammy pre otca
Zdielať na
TopStar

Prince a Paris Jacksonovci ďakovali za Grammy pre otca

"Otecko tu mal dnes vystupovať," povedala Jacksonova dcérka Paris, poďakovala za cenu a svoje kratučké vystúpenie zakončila ako jej brat: "Oci, ľúbime ťa."

"Sme hrdí, že môžeme prijať túto cenu v mene nášho otca Michaela Jacksona," začal svoje vystúpenie 12-ročný Prince. Vďaku vyjadril aj fanúšikom: "Náš otec vás miloval, pretože preňho ste tu boli stále."

Prince pripomenul, ako jeho otcovi ležal na srdci osud Zeme. "Pomohol mnohým charitatívnym organizáciám a daroval im peniaze," uviedol Prince po premietnutí exkluzívneho trojrozmerného videoklipu k piesni Earth Song.

REUTERS

"Vo všetkých jeho piesňach bola hlavným odkazom láska. My budeme pokračovať v šírení jeho odkazu a pomoci svetu. Ďakujeme vám. Ľúbime ťa, oci," dojemne ukončil svoje vystúpenie Prince Jackson.

Jeho 11-ročná sestra Paris s istou dávkou trémy skonštatovala, že "otecko tu mal dnes vystupovať". Poďakovala a svoje krátke, ani nie minútové vystúpenie ukončila rovnako ako jej brat: "Oci, ľúbime ťa".

Jacksonove deti prišli na odovzdávanie cien Grammy utajeným vchodom, aby sa vyhli  fotografom.

REUTERS

Hudobná akadémia ocenila zosnulého Jacksona špeciálnou Grammy za celoživotné dielo. Jeho pamiatku si akademici uctili premiérou videoklipu Earth Song, ktorý Jackson nafilmoval pre plánované svetové turné, to sa však už neuskutočnilo. Klip uviedol Lionel Richie a spoločne s Jacksonom ho odspievali Céline Dionová, Usher, Carie Underwoodová, Jennifer Hudsonová a Smokie Robinson.

Zdielať na

Najčítanejšie