Polojasno
25°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Julian Lennon definitívne odpustil otcovi
Zdielať na
TopStar

Julian Lennon definitívne odpustil otcovi

Prerušil s ním kontakty potom, čo ho aj s matkou opustil

Medzičasom 46-ročný potomok zavraždeného člena Beatles prakticky prerušil všetky kontakty s otcom po tom, čo sa John Lennon v roku 1968 rozhodol pre vzťah s Yoko Ono opustiť jeho i jeho matku Cynthiu.

Ako informovalo dnešné vydanie bulvárneho denníka The Sun, Julian pociťoval vtedy mimoriadnu horkosť kvôli otcovmu odchodu. "V minulosti som opakovane vyhlásil, že som mu odpustil, boli to však len slová... Iba po smrti Lucy som si uvedomil, že ak budem naďalej pociťovať toľkú zlosť, po celý život sa nado mnou bude vznášať tmavý oblak," cituje periodikum slová Juliana Lennona.

Julian týmito slovami pripomenul nedávne úmrtie Lucy Vodden-O' Donnell na následky zriedkavej poruchy imunitného systému, svojej bývalej spolužiačky, ktorá bola svojho času inšpiráciou pre vznik veľkého hitu Beatles Lucy In The Sky.

Mimochodom, syn Johna Lennona napísal na pamiatku zosnulej spolužiačky sám skladbu Lucy, ktorá je súčasťou jeho nového albumu. Výťažok z predaja tejto kolekcie bude určený na podporu ľudí sužovaných chorobami imunitného systému.


Zdielať na

Najčítanejšie