Zatiahnuté
10°
Bratislava
Danica, Dana
16.4.2024
Moore pomohol ku kráse Photoshop
Zdielať na
TopStar

Moore pomohol ku kráse Photoshop

Herečku neudržuje mladú len manžel, ale aj odborníci na Photoshop

No pravda je taká, že túto herečku neudržuje stále mladú len jej manžel Ashton Kutcher, ale z veľkej časti aj odborníci na Photoshop.

Mnohým unikla maličká chyba, ktorej sa dopustili editori časopisu W, pre ktorú Demi Moore pózovala. Božská Demi, ako ju v spomínanom vydaní prezentujú, je vo svojich štyridsiatichsiedmich rokoch rozhodne očarujúca, no aj ona má na to svoje triky.

Na obálke časopisu sa objavila zahalená len v minišatách. Nikomu však nepovedala, že sa uchýlila ku Photoshopu, aby tak zakryla niektoré detaily svojej anatómie. Herečke na obrázku totiž chýba poriadny kus boku a preto sa jej postava zdá byť značne neproporčná.

Niektorí ľudia sa na blogoch vyjadrili, že ide o "najhoršiu photoshopovú pohromu vôbec" a austrálsky komik Chas Liccardello sa o upravenej Demi Moore vyjadril, že buď ide o Photoshop, alebo herečka potrebuje chirurgicky nahradiť bedro.

Sú však aj takí, ktorým sa Demi na obálke páči a nemyslia si, že by herečku upravili. Podľa ich názoru len preniesla váhu svojho tela na jednu nohu a potom vyzerá, akoby jej chýbal bok.

Informáciu zverejnil internetový portál abc.es.

Zdielať na

Najčítanejšie