Zatiahnuté
21°
Bratislava
Žigmund
2.5.2024
Celebrity nafotili kalendár so zvieratami
Zdielať na
TopStar

Celebrity nafotili kalendár so zvieratami

Zdroj: TV JOJ

Výťažok z predaja pôjde na veci pre štvornohých miláčikov z útulku

V kalendári sa objavia moderátorky Adela Banášová, Erika Barkolová, Karin Majtánová, Janka Hospodárová, Erika Judínyová, herečky Elena Podzámska, Viki Ráková, speváčky Martina Šindlerová, Zdenka Predná, Nela Pocisková, dermatologička Alexandra Novotná a playmate Eva Cifrová.

Výťažok z benefičného projektu organizovaného Bibou Bombošovou poputuje na hygienické potreby, potravu, očkovacie vakcíny a finančne náročné operácie pre psy a mačky.

"Mnohé z oslovených žien sú naše kamarátky, o ktorých sme tušili, že sa im akcia bude páčiť a pôjdu do toho. Volali sme tým ľuďom, ktorí v šoubiznise niečo znamenajú, majú radi zvieratá,“ doplnila organizátorka. Pózujúce zvieratá pochádzali čiastočne z útulku, ale niektoré si celebrity samé priniesli so sebou z domu.

Aby malo naše úsilie zmysel, mal by sa náš kalendár dostať do rúk čo najväčšieho počtu ľudí. Bude mať tri veľkosti, od klasického stolového až po veľký visiaci, ktorý bude stáť asi toľko, koľko škatuľka cigariet. Stačí raz vynechať svoju dávku nikotínu a radšej podporte dobrú vec," uzavrela Bombošová.

Zdielať na

Najčítanejšie