Zatiahnuté
19°
Bratislava
Galina
3.5.2024
Banderas vyvrátil správy o rozvode!
Zdielať na
TopStar

Banderas vyvrátil správy o rozvode!

Zdroj: REUTERS

Manželku závislú od narkotík podľa vlastných slov podporuje aj s celou rodinou

"V jednom magazíne písali, že som žene dal ultimátum, rozvod, pretože je závislá a blá, blá,blá..," reagoval na článok Antonio.

"Melanie bola závislá dlhé roky a vždy sme sa z toho dostali. Povedali sme to nahlas. Bolo to v poriadku, nikdy sme sa za situáciu necítili trápne. No šesť rokov bola čistá," začína vysvetľovať počerný herec a idol mnohých žien. 

Pred rokom a pol však 52-ročná Melanie utrpela pri lyžovačke zranenia, po ktorých jej museli tri razy operovať koleno. Počas tohto obdobia brala narkotiká, a tak sa znovu ocitla v pokušení. "V marci ku mne prišla a hovorí: Moje odhodlanie trochu oslablo. Tak som si myslela, že sama pôjdem na liečenie," povedal Banderas.

Ako lámač ženských sŕdc dodal, "celá rodina ju v tom podporuje, rovnako tak ja, a dokonca v tomto čase ešte viac ako inokedy. Som na ňu veľmi hrdý". Herec podľa vlastných slov podstúpil s manželkou už nejaké terapie, spoločne s ďalšími párikmi. Antonio si veľmi pochvaľuje personál liečebných zariadení, o ktorých sa vyjadruje ako o "neviditeľných hrdinoch".

Informácie priniesol internetový denník people.com

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie