Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Beckhamovci sa dočkali ospravedlnenia od bývalej opatrovateľky
Zdielať na
TopStar

Beckhamovci sa dočkali ospravedlnenia od bývalej opatrovateľky

Zdroj: TASR

Tá tesne po tom, ako opustila zamestnanie, poskytla dôverné informácie novinárom

Prípad sa začal negatívnymi tvrdeniami Abbie Gibsonovej o súkromnom živote vtedajšieho futbalistu tímu LA Galaxy a bývalej speváčky slávnej skupiny Spice Girls, keď opatrovateľka odišla zo zamestnania.

Tvrdenia Gibsonovej boli zverejnené v novinovom článku v apríli 2005 s titulkom "Beckhamovci za zatvorenými dverami".

Advokát manželov Gerrard Tyrrell dnes na najvyššom súde vyhlásil, že Gibsonová teraz už súhlasila s "trvalým záväzkom zachovávania dôvernosti".

Gibsonová sa "bezvýhradne ospravedlnila Davidovi Beckhamovi a Victorii Beckhamovej a ich rodine za porušenie svojich povinností zachovávať dôvernosť".

U celebrít pracovala od mája 2003 do marca 2005 ako opatrovateľka ich synov. Po odchode zo zamestnania poskytla rozhovor britskému týždenníku News of the World, kde prezradila dôverné informácie o manželoch a ich rodine.

Sudca si na pojednávaní tiež vypočul, že časopis People v júli 2005 zverejnil článok s titulkom "Beckhamove nenávistné telefonáty opatrovateľke". Bola v ňom uvedená nepravdivá informácia, že David Beckham v telefonátoch urážal Gibsonovú a vyhrážal sa jej. Magazín sa neskôr futbalistovi ospravedlnil a vyplatil mu odškodné za urážku na cti.

Podľa dnešných slov advokáta Beckhamovcov Tyrrella bývalá opatrovateľka Abbie Gibsonová potvrdila, že futbalista jej v takomto duchu nikdy netelefonoval.

Zdielať na

Najčítanejšie