Polojasno
15°
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Dara Rolins chystá návrat do šoubiznisu
Zdielať na
TopStar

Dara Rolins chystá návrat do šoubiznisu

Dara ohlásila svoj návrat

"Musím sa priznať, že som podobné súťaže absolvovala pred mnohými rokmi, takže môj vzťah k nim je skôr už ako pamätníčka. Mala som vari desať, keď som bola prvýkrát na speváckej súťaži. Od tej doby to už nemám v pláne, ale rešpekt patrí všetkým, ktorí sa do toho pustia," povedala Dara.    

Najbližšie dni má zaplnené vystúpeniami. Spievala v programe Miss Českej republiky, v slovenskom Eurosongu, bude medzi účinkujúcimi v programe Anděl, čo sú ocenenia Českej akadémie populárnej hudby, ktorý sa uskutoční 21. marca, aj na vyhlásení televíznych cien TýTý (obdoba slovenskej ankety OTO). Okrem toho už pripravuje vystúpenia so svojou tanečnou skupinou.

"Dávam pomaly dohromady materiál na nový album, na leto chystáme singel, tanečný, veselý. Rozhodne sa chystám vrátiť do muziky a šoubiznisu naplno," dodala k programu na najbližšie mesiace.  

Na slovenskom Eurosongu držala palce Natálii Hatalovej. "Je to moja favoritka už vlastne z čias SuperStar a musím povedať, že spieva výborne." K svojej práci ďalej uvádza: "Strašne rada sa obklopujem talentovanými ľuďmi, pretože sú pre mňa veľmi inšpiratívni. Laci Strike je jeden z tých, ktorí sú vyvolení. Je jednoznačne jeden z najlepších tanečníkov. Mám radosť, keď sa s ním môžem stretnúť pri spoločnej práci."

 K samotnej súťaži Eurosong na záver dodala: "Vkus festivalového publika je veľmi špecifický, to je vidieť aj na samotnom hlasovaní. Je to určite veľká zodpovednosť a chce to pre speváka veľa odvahy, talentu, ako každá súťaž."    

Rodáčka z Bratislavy Dara Rolins začínala svoju spevácku dráhu už na konci 70. rokov, bola najznámejšou detskou interpretkou v Československu. Hitmi boli jej pesničky Anjelik môj, Ak náhodou, Arabela, Bez veľkej slávy, Čo o mne vieš, Moje druhé ja a hlavne duet s Karlom Gottom Zvonky štěstí. V roku 1983 vyšla v slovenskom Opuse prvá LP platňa Keby som bola princezná Arabela, v roku 1985 potom v Supraphone LP Darinka. V roku 1988 sa so sestrou Janou presťahovala do Prahy.

Pod novým menom Dara Rolins mal 18. marca 2000 premiéru jej nový program. V septembri 2007 si zasadla do kresla porotcu v tretej sérii Slovensko hľadá SuperStar. V roku 2006 vydala album D1 a v marci 2008 album D2. Deň "D" bol pre ňu 25. marca 2008, keď sa jej narodila dcéra Laura, otcom je Matěj Homola, spevák a gitarista skupiny Wohnout.

Zdielať na

Najčítanejšie