Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
Lily Allen opäť ukázala prsia
Zdielať na
TopStar

Lily Allen opäť ukázala prsia

Zdroj: egostatic

Prednedávnom prsia Lily Allen obleteli svet. A máme ich tu opäť!

Obľúbená popová speváčka si vyrazila za uvoľnením do obľúbeného londýnskeho podniku Groucho, kde sa celú noc poriadne zabávala.

Nahádzala do seba zopár pohárikov a potom si v uvoľnenej atmosfére chcela zapáliť cigaretu. To sa jej však dlhšie nedarilo, a napokon jej z ruky spadli aj zápalky. Keď sa po ne zohýnala, jej sexi priliehavé šatočky zlyhali a spod výstrihu sa na prítomných vyrútil jej obnažený prsník.

egostatic

Príťažlivej Lily to ani nevadilo, veď svoje vnady neukázala prvý raz. Iba prednedávnom sa promenádovala hore bez v Cannes, kde sa bola pozrieť na viacerých akciách práve prebiehajúceho vari najznámejšieho filmového festivalu. Tropické teplá ju prinútili zo seba zhodiť aj vrchnú časť plaviek a niekoľko hodín sa tu slnila hore bez.

egotastic.com

A ani nie pred dvoma týždňami sme mohli jej prsia vidieť zase. Lily práve vystupovala z auta, oblečená v bielom voľnom tričku s veľkým výstrihom, ktorý ju potom, čo sa predklonila, úplne zradil. Lily si podľa jej slov za túto malú nepríjemnosť môže sama, ráno si totiž nestihla obliecť podprsenku.

Zdielať na

Najčítanejšie