Jasno
17°
Bratislava
Roland
9.5.2024
Hollywoodske hviezdy sa menia na zombie!
Zdielať na
TopStar

Hollywoodske hviezdy sa menia na zombie!

Zdroj: mylastbreath.com

Najnepodarenejšie plastiky celebrít

Dôstojne starnúť? V Hollywoode evidentne nemožné!

A tak mnohí hollywoodski herci vyhľadajú pomoc plastického chirurga. Problém nastane, ak sa stanú na plastikách závislými. Výsledok môže byť odstrašujúci. Prinášame vám niekoľko takýchto plastických nepodarkov:

1. Cat woman alias Jocelyn Wildestein - Kedysi celkom pôvabná žena sa zmenila na nepoznanie. Jej bohatý manžel chcel ženu s mačacím pohľadom. Dnes má doma hotovú mačku.

dailymail.co.uk

2. Michael Jackson - tak tieto obrázky naozaj komentár nepotrebujú.

internet

3. Melanie Griffith – Melanie zbalila španielskeho krásavca Antonia Banderasa. Žiarlivá Melanie sa zjavne obáva, že by ju manžel mohol opustiť kvôli mladšej a chrumkavejšej krásavici a preto často navštevuje plastického chirurga. Melanie tak pravdepodobne preležala na stole plastického chirurga viac ako v posteli s Antoniom. Na otázky novinárom ohľadne plastických operácií vytrvalo s napuchnutou pusou a silikónmi ako pneumatikami tvrdí: „Nemala som žiadnu plastickú operáciu.“

unoriginal.co.uk

4. Mickey Rourke – preslávil sa erotickým filmom 9 a pol týždňa. Pováľal sa s Kim Basinger a stal sa z neho idol mnohých žien. No potom akosi márne čakal na kvalitné filmové ponuky. Dal sa na box a na plastické operácie. Hoci jeho ksichtík zjavne znetvorili liftingy a iné operácie, Mickey Rourke trvá na tom, že jeho tvár sa zmenila pod vplyvom boxu.

healthandbeauty.net.au

5. Priscilla Presley – Vdova po Elvisovi Presleym sa evidentne nudí a preto si  už roky pracne necháva "vylepšovať" tvár i telo.

graphics8.nytimes.com

6. Michael Douglas – má mladú ženu Catherine Zeta-Jones, a preto chce vyzerať mlado. Problém je, že Michael Douglas má v súčasnosti problém s mimikou. Starnúť so cťou Michael nedokázal a dnes pripomína zombieho. Môže sa však toto ešte páčiť jeho peknej Catherine?

img.dailymail.co.uk

7. Donatella Versace – Ďalšia zo série žena-kačka. Sestra po zavraždenom talianskom návrhárovi prebrala módne impérium svojho brata po jeho smrti koncom 90. rokov. Donatella má problémy nielen s drogami, ale zjavne aj s vlastnou identitou. Donatella sa za roky v módnej brandži premenila z bežnej ženy na mačaciu kačicu.

celebrities.ninemsn.com.au

8. Anna Nicole Smith – blondínka z amerického zapadákova sa chcela na titulku časopisu dostať za každú cenu. Nechala si zväčšiť poprsie na XXXXXL. Získala tak nielen zmluvu s časopisom Playboy, ale i srdce vyše 80-ročného amerického miliardára. Šťastná však zjavne nebola nikdy. Trpela depresiami a drogovou závislosťou.

examiner.com

9. Victoria Beckham – Kedysi tuctová britská buchta zbalila jedného z najkrajších futbalistov sveta a postupne sa premenila na anorektičku s dvomi silikónovými balónmi.

makemeheal.com

10. Pamela Anderson - jej prsia pozná celý svet. Hereckými kvalitami presvedčila málokoho.

healthandbeauty.net.au

11. Nicole Kidman – Aj táto Austrálčanka začala svoju kariéru ako priemerná  žena. Dnes má Nicole nielen vychudnuté telo, ale aj jej tvár sa počas rokov zmenila na nepoznanie. Jej nos sa zúžil a zmenšil na malý špendlík a lifting - bohaté dávky Botoxu do nervov tváre vytvára z jej mimiky nepodarenú grimasu. Každý Nicolin úsmev vyzerá veľmi bolestivo.

customizedgirl.com

12. Cher – Aj "babička" Cher prispela bohato na luxusný život hollywoodskych chirurgov. Cher má nielen postavu, ktorú by jej mohla závidieť nejedna dvadsiatnička, ale aj tvár mimozemšťana.

news.com.au

13. Silvia Kurechenko – A nakoniec, ale nie v neposlednom rade dávame do pozornosti aj našu „society-girl“ Silviu Kurechenko, rodenú Horváthovú. Silvia, ktorá kvôli zviditeľneniu v médiách urobila všetko a "skamarátila" sa kde s kým, sa len za pár rokov zmenila z dievčaťa z ulice na plastikovú bábiku s nafúkanou papuľkou a ešte nafúkanejším poprsím. Istá si môže byť jediným - Silvia sa tak ľahko neutopí.

img.mynet.com

 

Máte nejaké tipy na znetvorené celebrity? Pošlite nám ich na e-mailovú adresu: [email protected]

Zdielať na

Najčítanejšie