Jasno
19°
Bratislava
Viola
18.5.2024
Alanis Morissette predstavuje nový album
Zdielať na
TopStar

Alanis Morissette predstavuje nový album

A ten je plný farieb, emócií, vzťahov i politicky zameraný - zachytáva totiž skúsenosti posledných štyroch rokov speváčky. <b>Pozrite si VIDEO a klip k piesni Underneatch</b>

"Flavours of Entanglement" je nový album speváčky Alanis Morissette, ktorý obsahuje skúsenosti jej predošlých štyroch rokov. Osobnú vnútornú skúsenosť tu spája s vonkajšou a tak album nie je okrátený ani od politických tém.

REUTERS

Už prvá pieseň z albumu "Underneath" je vysoko politicky zameraná a osobne útočná. "Aj to politické je vždy súčasťou osobného. Keď raz dokážem byť zodpovedná za to, čo sa deje v mojom živote, za samu seba, svoju emocionalitu, svoj rast, svoje potreby, pokiaľ sa o tieto veci starám, vyjdu na povrch a tu na povrchu stoja voči snahe kontrolovať aj to, čo sa vonku u mňa deje," vysvetľuje Alanis.

"Flavors of Entanglement" sú slová, ktoré pochádzajú z piesne zvanej "Moratorium". "Flavors znamená farby, mnoho emócií a prúd, odliv a napokon Entaglement znamená vzťahy," hovorí.  Podľa jej slov je pieseň deklaráciou jej osobnej "prestávky" od záväzkov romantického vzťahu. Aspoň na istý čas.

Zdielať na

Najčítanejšie