Polojasno
14°
Bratislava
Jela
19.4.2024
Svalnatý Van Damme povstal zo svojho dna
Zdielať na

Svalnatý Van Damme povstal zo svojho dna

"J.C.V.D.", film z iného súdka, než v akých tohto kickboxového svalnáča poznáme. Zahral si tu samého seba a ukázal svoju citlivú a komickú stránku. <b>VIDEO: Trailer filmu</b>

"Muscles from Brussels" (Svaly z Bruselu), ako nazývajú známeho herca akčných trhákov Jean-Claude Van Damma, ukazuje svoju citlivú a komickú stránku v novom filme, ktorý je natočený európskym režisérom pôsobiacim vo Francúzsku Mabrouk el Mechrim. Film je vo francúzštine.

Meno herca je známe po celom svete. A to nielen svojimi akčnými nízkorozpočtovými trhákmi, kde prezentoval svoje svaly, kamennú tvár a bojové umenie, ale tiež svojimi drogovými, alkoholovými a manželskými problémami. Tentoraz, podľa vlastných slov, prichádza vykúpenie v podobe filmu, kde ukazuje vtipnú stránku bolesti.

REUTERS

Film je fiktívnym príbehom o jeho živote a problémoch a podľa Van Damma väčšinu obecenstva zanechá v slzách. "J.C.V.D." ukazuje hviezdu Van Damma, ktorý si zahrá samého seba - teda hviezdu, ktorej do cesty neustále skáču jeho neústupčiví vytrvalí fanúšikovia a ich zbožňovanie hraničí až s výsmechom a neúctou.

"Keď som prvýkrát videl tento film ako divák, bol som strašne sklamaný. Zbadal som tu dve entity a nevedel som, či je to tá správna pravá či tá nesprávna. Celý týždeň som potom bol z toho v šoku. Napokon som si ho pozrel druhýkrát a vtedy som zazrel chlapa, ktorý toho v živote veľa prežil a veľa si pretrpel," povedala hviezda kickboxu, ktorá po tom, čo si prežila vrchol aj dno, chce vyskúšať niečo iné.

Najčítanejšie