Polojasno
17°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Gibson podáva Britney pomocnú ruku
Zdielať na
TopStar

Gibson podáva Britney pomocnú ruku

Za posledné dni sa udialo mnoho okolo Britney Spears. Táto problematická speváčka odštartovala ďalší z pokusov preraziť na scéne. <b>VIDEO: Klebety zo šoubiznisu</b>

Za posledné dni sa udialo mnoho okolo Britney Spears. Táto problematická speváčka odštartovala ďalší z pokusov preraziť  na scéne. 

Nielenže exkluzívne predstavila svoj nový videoklip, v ktorom je zobrazená  ako animovaná dievčina putujúca po svete budúcnosti, ale tiež sa upresnila jej rola v pripravovanom televíznom seriáli s názvom Ako som stretla tvoju matku.

Zatiaľ ale sudca dal splnomocnenie jej otcovi Jamiemu Spearsovi na predaj kolóny luxusných automobilov, ktoré speváčka dlhší čas zbierala. Otec speváčky iba prednedávnom získal aj právo disponovať s jej majetkom.

Pamätáte si titulky zo začiatku tohto týždňa o stretnutí Britney s Melom Gibsonom. Novinári odhalili, že tieto dve hviezdy svetového šoubiznisu sa stretli na spoločnej večeri. Teraz sa však prišlo na to, že to nebolo prvý raz: podľa časopisu People Gibson a jeho žena sa pokúšajú Britney podať pomocnú ruku.

Britský herec Paul  Scofield, preslávený ako  držiteľ filmového  Oscara  za  snímok The Man For All Seasons zomrel vo veku 86 rokov. Scofield už dlhší čas trpel na leukémiu.




Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie