Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Slezáčkov pes Clork dostal v Paneláku ďalšiu hereckú príležitosť
Zdielať na
TopStar

Slezáčkov pes Clork dostal v Paneláku ďalšiu hereckú príležitosť

Zdroj: snd.sk

Svoju druhú hereckú príležitosť dostal v televíznom seriáli Panelák pes herca Juraja Slezáčka Clork.

Svoju druhú hereckú príležitosť dostal v televíznom seriáli Panelák pes herca Juraja Slezáčka Clork, ktorý rok a pol "vystupoval" na doskách Slovenského národného divadla.

Prezradil to Slezáček, podľa ktorého pes dostáva aj honorár, ktorý venuje na benefičné účely. Úlohu pre psa vymyslel sám, keďže sa mu v národnom divadle skončil "angažmán".

"Pred pár týždňami bola derniéra, a tu som bol obsadený, tak som len prehodil, tak čo keby si ten môj pes mohol jednu dve scénky tu zahrať?" povedal ČTK Slezáček, ktorý hrá v seriáli filozofa na dôchodku. "A teraz sa mu tá rola rozširuje, že má pomaly viacej filmovacích dní než ja," dodal s úsmevom.

Clork sa na hereckú dráhu dal po tom, čo si ho vybrali v útulku Slobody zvierat. "My sme hrali Steinbecka O myšiach a ľuďoch a potrebovali sme tam psa, ktorý má byť starý, špinavý, ktorého dáme zastreliť," spomínal dlhoročný člen Činohry SND a jej bývalý šéf Slezáček. Urobili teda "výberové konanie" a pozreli si pár psíkov z útulku. O Clorkovi rozhodol Slezáček, keďže mal hrať jeho "partnera".

"Tak sme tak spolu pol roka hrávali, zvykol som si na neho, ale vždy ho odviedli do útulku," povedal Slezáček, ktorého manželka potom rozhodla, že si psíka vezmú domov. "Tak už je rok a pol môj adoptívny pes," poznamenal herec. Psík však do domácej kasy "neprispieva" a svoj honorár "posiela" bývalým kamarátom do útulku Slobody zvierat.

Podľa jeho tútora sa dokonca na "pľaci" stále zlepšuje. "Vnútri poslúcha, nie je to ešte komisár Rex, ale na mieste komisára Rexa by som začal byť nervózny, lebo on sa zlepšuje," chválil svojho "kolegu" Slezáček.

Horšie je to však pri nakrúcaní vonku, lebo tam, keď Clork dačo zacíti, prestáva poslúchať, dodal herec.

Zdielať na

Najčítanejšie