Jasno
15°
Bratislava
Žofia
15.5.2024
Členovia Red Hot Chili Peppers pracujú na vlastných projektoch
Zdielať na
TopStar

Členovia Red Hot Chili Peppers pracujú na vlastných projektoch

Zdroj: wikipedia.org

Americká skupina Red Hot Chili Peppers v súčasnosti oddychuje, jej jednotliví členovia sa venujú mnohým hudobným aktivitám.

Napriek tomu, že americká skupina Red Hot Chili Peppers v súčasnosti oddychuje, jej jednotliví členovia sa venujú mnohým hudobným aktivitám.

Výnimkou nie je ani bubeník kapely Chad Smith, ktorého momentálne zamestnávajú až štyri projekty. Je členom združenia Chickenfoot, ktoré okrem neho tvoria Sammy Hagar, bývalý basgitarista skupiny Van Halen Michael Anthony a gitarista Joe Satriani.

Okrem toho štyridsaťšesťročný bubeník zriadil vlastnú inštrumentálnu kapelu Chad's Bombastic Meat Bats, s ktorou sa chystá v apríli koncertovať po Japonsku. Smitha zamestnáva aj úloha hudobného režiséra v škole svojho syna a spolupráca s Glennom Hughesom, bývalým basgitaristom skupiny Deep Purple a spevákom Black Sabbath.

Nezaháľajú ani ďalší členovia Red Hot Chili Peppers, gitarista John Frusciante sa nedávno podieľal na novom albume kalifornskej kapely The Mars Volta s názvom The Bedlam In Goliath. Spevák Anthony Kiedis sa v októbri 2007 stal po prvý raz otcom a naplno sa teda venuje svojmu synovi Everly B.

Zdielať na

Najčítanejšie