Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Kaliňák ako moderátor v JOJke
Zdielať na
TopStar

Kaliňák ako moderátor v JOJke

Zdroj: TV JOJ

Keď sa spustili kamerové skúšky moderátorov novej spravodajskej relácie TV JOJ, ktorá sa volá Krimi Noviny, všetci zostali šokovaní: pred kamerou v štúdiu sedel minister vnútra Robert Kaliňák.

JOJka má skutočnú bombu. Od budúceho týždňa spúšťa novú spravodajskú reláciu, ktorá bude špeciálne zameraná na kriminálne prípady, nešťastia a tragédie na cestách a podobné témy. Pri kamerových skúškach však zostali všetci šokovaní: v štúdiu totiž uvideli sedieť ministra vnútra Roberta Kaliňáka.

Nikto nemohol uveriť, že je to naozaj tak: na druhej strane minister vnútra je známy tým, že nič ľudské mu nie je cudzie a dobrým vtipom sa nevyhýba. Odpoveď teda bola jasná: nová relácia – práve kvôli jej zameraniu – bude štartovať s prominentným moderátorom v podobe ministra vnútra.

Všetko je však inak – „ministrom vnútra“ v jojkárskom spravodajskom štúdiu je skúsený „rozhlasák“ Pavol Michalka. Vyštudovaný slovenčinár a filozof sa venoval rozhlasovej žurnalistike už počas školy a po nej pracoval vo viacerých známych slovenských rádiách: Rádio Koliba a potom Rádio OK, Express a dnes pôsobí v Rádiu Viva.

Pavol bude od budúcej soboty moderovať v JOJke novú spravodajskú reláciu Krimi Noviny. „Stanka Jakubíková je moja kamarátka a keď v JOJke začali hľadať moderátora, odporučila ma,“ hovorí o tom, ako sa k novému postu dostal. „Skúšky som zvládol a veľmi ma teší, že dvojicu budem tvoriť práve so Stankou.“

TV JOJ

Pavol Michalka si svoju podobu s Robertom Kaliňákom uvedomuje a – čo je zaujímavé – uvedomuje si aj minister vnútra. Raz sa totiž spolu stretli a R. Kaliňák s úsmevom priznal, že sa naozaj dosť podobajú. „Podal mi ruku a keď odchádzal, tak sa mi dokonca vopred ospravedlnil, ak mi na ulici za neho dá niekto facku,“ smeje sa 29-ročný moderátor.

Momentálne leží vo vysokých horúčkach doma v Hlohovci a usiluje sa rýchlo vyzdravieť. Nečudo, budúci týždeň už musí spolu so svojou moderátorskou kolegyňou poriadne zarezávať. V priebehu týždňa ho čakajú skúšky a nová relácia na JOJke štartuje už budúcu sobotu o 19. hodine.  

Zdielať na

Najčítanejšie