Oblačno
15°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Angelina Jolie - humanista roka 2007
Zdielať na

Angelina Jolie - humanista roka 2007

Jej vystupovanie a angažovanosť za africké problémy jej vyniesol rešpekt. Na opačnej strane sa zase nachádza Madonna. Zmení Paris Hilton svoj spôsob života? <b>Pozrite si VIDEO zo showbiznisu</b>

Angelina Jolie vraj mnohých prekvapila. Jej angažovanosť v prípade afrických problémov priniesla oscarovej herečke titul najrešpektovanejšia celebrita - humanista roka 2007. Vytlačila tým z tejto pozície osobnosti ako Bono, Bill Gates či Desmond Tutu.

Na opačnej strane sa zase nachádza hollywoodska hviezda Madonna, ktorá v spojení s kontroverznými okolnosťami jej adopcie malého chlapca z Malawi sa považuje za najmenej rešpektovanú celebritu - altruistu.

REUTERS


Do radu hollywoodskych milovníkov párty a neviazaného spôsobu života sa zaradila aj hviezda telenovely "The O.C." Misha Bartonová, ktorá tu stvárňuje postavu problémovej predmestskej debutantky Marissy Cooper. 21-ročná herečka bola zadržaná pre podozrenie z riadenia vozidla pod vplyvom alkoholu, bez vodičského preukazu a z prechovávania marihuany.

REUTERS


Dedička vyše dvojbiliónového bohatstva Paris Hilton už vie, kam väčšina z tohto rozprávkového dedičstva poputuje - jej starý otec ho dáva na charitu. Nie je síce známe, čo to pre Paris znamená, neočakáva sa však, že by to malo nejaký radikálny dopad na jej komfortný životný štýl, ktorý sa jej dedkovi údajne veľmi nepáči, pretože poškodzuje dobré meno rodiny.

Najčítanejšie