Oblačno
15°
Bratislava
Bernard
20.5.2024
Johny Depp ako démon Tima Burtona
Zdielať na

Johny Depp ako démon Tima Burtona

V New Yorku mal premiéru muzikál a triler Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street. Režíroval ho Tim Burton a hlavnú úlohu si zahral Johny Depp. <b>VIDEÁ: Klipy z filmu, zábery z červeného koberca</b>

V pondelok 3. decembra mal v známom Ziegfield Theater v New Yorku premiéru film Tima Burtona "Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street". Film je adaptáciou rovnomenného trilera a muzikálu v jednom Stephena Sondheima. Hlavnú úlohu stvárnil slávny Johny Depp.

Johny Depp si vo filme zahral úlohu muža, ktorý je nespravodlivo uväznený. Prisľúbi však krutú pomstu nie pre samotný trest, ale najmä kvôli zničujúcim následkom, aké malo jeho uväznenie pre jeho ženu a dcéru.

REUTERS

Keď sa vráti Sweeney Todd z väzenia späť k svojmu predchádzajúcemu remeslu a novootvorenému holičstvu, stane sa akýmsi holičom-démonom ulice Fleet Street. Bude totiž "holiť tváre gentlemanom, o ktorých tak už nikto nikdy nebude nič počuť". Sweeneyho spoločníčku, komplicku Mrs. Lovett si zahrá herečka Helena Bonham Carter. Vo filme sa ďalej objavia herci Alan Rickman, Timothy Spall a Sacha Baron Cohen.

REUTERS

Tim Burton povedal" "Bolo pre mňa zaujímavé pracovať na tak náročnom muzikáli s hercami, ktorí nie sú speváci. A všetci spravili skutočne dobrú prácu."

Pre Johnyho Deppa bol film výzvou. Povedal, že sú tri veci, ktoré ho na filme lákali. "Prvá - je to film Tima Burtona. Možnosť pracovať s ním. Druhá - brilantné dielo Stephena Sondheima. Tretia - zistiť, či to bude alebo nie fungovať - ja a spievať."

Film by mal byť do kín uvedený 21. decembra.

Najčítanejšie