Zatiahnuté, dažďové prehánky
Bratislava
Juraj
24.4.2024
Osbournovci sa zbavujú starých vecí
Zdielať na
TopStar

Osbournovci sa zbavujú starých vecí

Z aukcie chcú vydolovať aspoň milión dolárov. <b>Pozrite si VIDEO</b>

Život v Beverly Hills je iný. To bolo zjavné v týchto dňoch, keď Sharon a Ozzy Osbournovci uskutočnili svoj "garážový" výpredaj.

Do aukcie dali Osbournovci šesťsto predmetov, ktoré pochádzali z ich predošlého domu. Osbournovci teraz dúfajú, že sa im podarí takto získať aspoň milión dolárov.

Medzi vecami sa nachádzajú kožené nohavice, čierna čiapka a Ozzyho čierne okuliare, ale aj soška Buddhu a diamantové prstene.

Stôl, za ktorým už večerali hviezdy ako Elton John a Elizabeth Taylor má podľa odhadov odborníkov hodnotu asi 8000 dolárov.

Majiteľ galérie v Los Angeles Laurent Ashton Siegel získal v aukcii olejovú maľbu, ktorá ako hovorí, svedčí o prekvapivo „dobrom vkuse" samozvaného „Prince of Darkness“.

„Má veľmi dobrý vkus. Úžasný je najmä nábytok, ktorý pochádza z Londýna. Bol som šokovaný, nechápem prečo tú olejovú maľbu predáva. Ale som šťastný, že to urobil a že teraz ju vlastním ja," povedal čerstvý majiteľ maľby.

Skoro všetky veci v aukcii mohli diváci vidieť aj v reality show stanice MTV "Osbournovci", ktorá sa odohrávala v ich dome v Beverly Hills.

Sharon a Ozzy, ktorí sú manželmi už 25 rokov, sa z domu vysťahovali v júli.

Dvojdňová aukcia, ktorá sa konala v sále Gibson Guitar v Beverly Hills, prilákala stovky záujemcov.

Časť výnosu z predaja pôjde do nadácie Sharon Osbourne, ktorá pomáha ženám chorých na rakovinu.  

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie