Jasno
19°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Zuzana Smatanová zaspieva v Prahe s Čechomorom
Zdielať na
TopStar

Zuzana Smatanová zaspieva v Prahe s Čechomorom

Zuzana sa okrem koncertovania začala intenzívne venovať práci na koncertnom DVD, ktorého vydanie je naplánované na jar budúceho roka.

Speváčka Zuzana Smatanová má pred Vianocami plné ruky práce. Čaká ju predvianočný koncert so skupinou Čechomor v Prahe, práca na koncertnom DVD aj vystúpenie na galavečere odovzdávania hudobných cien Slávik 2007.

Svoj nový album Tabletky odvahy Zuzana po druhý raz pokrstila v Prahe. Úlohy krstných rodičov sa zhostili slovenský herec Maroš Kramár a česká skupina Čechomor. Spolupráca Zuzany a Čechomoru sa tým ale nekončí. Slovenská Slávica a držiteľka niekoľkých ocenení Aurel hosťovala na ich vianočnom albume Sváteční Čechomor, na ktorý naspievala skladbu Keď tá jasná hviezda. Ich spolupráca vyvrcholí predvianočným koncertom v Prahe.

Zuzana sa okrem koncertovania začala intenzívne venovať práci na koncertnom DVD, ktorého vydanie je naplánované na jar budúceho roka. "Materiálu z jarného turné, kde sa točili zábery na DVD, je veľmi veľa. Musíme to teraz všetko popočúvať a pomaly začať pripravovať na mixáž," povedal manažér a basgitarista Zuzany Smatanovej Pavol Smolka.

Zuzanu a jej kapelu zamestnáva aj príprava na galavečer odovzdávania cien Slávik 2007. Predstaví sa tam so svojím aktuálnym singlom Zdá sa, že to stačí. Skladbu však nanovo a netradične zaranžujú. "Veľmi sa tešíme na vystúpenie. Singel odohráme s hosťami, ktorí mu dodajú netradičnú a zaujímavú podobu," dodal Smolka.

V Bratislave pokrstila Zuzana svoj platinový tretí album 23. októbra. Smotanou ho pre šťastie obliala speváčkina mama.

Zdielať na

Najčítanejšie