Zatiahnuté
24°
Bratislava
Lesana
5.5.2024
Gibsonov syn na odvykačke
Zdielať na
TopStar

Gibsonov syn na odvykačke

Zdroj: ČTK/AP

Syn Mela Gibsona je ďalšou z prominentných obetí alkoholu a drog

Všetky styky s rodinou prerušil 25-ročný syn hollywoodskeho herca Mela Gibsona v snahe zvíťaziť nad závislosťou na drogách a alkohole.

Edward Gibson nastúpil koncom septembra do odvykacieho zariadenia na kalifornskej klinike Cri-Help a podľa časopisu National Enquirer požiadal personál, aby k nemu nepúšťal žiadne návštevy.

"Je veľmi plachý a je pre neho ťažké hovoriť o prostredí, z ktorého pochádza a ktoré marí jeho liečbu," prezradil nemenovaný zasvätenec. Ten tiež tvrdí, že Edward - jeden z Gibsonových siedmich potomkov - sa rozhodol hľadať pomoc preto, že sa bál, aby opitý alebo zdrogovaný za volantom niekoho nezabil.

Anonymný priateľ časopis informoval, že trval na prerušení akýchkoľvek kontaktov s priateľmi a rodinou, pretože nechce, aby ho čokoľvek rozptyľovalo. Vraj povedal kamarátovi: "Viem, že ma otec miluje, ale toto je niečo, čo musím urobiť len sám pre seba".

Priatelia pevne veria, že sa Edward nestane ďalšou obeťou. "Nechce byť odpísaný ako ďalšie dieťa celebrity, ktorého dostali drogy," povedal zdroj.

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie