Zatiahnuté, dažďové prehánky
13°
Bratislava
Ingrida
8.5.2024
Victoria Beckham na módnej prehliadke
Zdielať na
TopStar

Victoria Beckham na módnej prehliadke

Svetoznámy módny návrhár Oscar de la Renta privítal na svojej módnej prehliadke v New Yorku rovnako veľkú hviezdu britskú speváčku Victoriu Beckham.

Ako sa na svetovú hviezdu prvej veľkosti patrí, doslova vo svetle reflektorov a sprevádzaná obrovským záujmom bulvárnych a na módu špecializovaných médií prišla včera bývalá členka populárnej dievčenskej skupiny Spice Girls.

V New Yorku, metropole módy v USA, totiž práve v týchto dňoch prebieha tzv. Fashion Week, týždeň módnych prehliadok známych návrhárov. Victoria Beckham si vybrala módnu prehliadku Oscara de la Rentu. Podľa médií, ktoré podujatie mapovali, tým dodala prehliadke „hviezdnu silu“. A nebola tam sama. Okrem V. Beckham sa na prehliadke objavila aj známa americká herečka Amanda Peet.

De la Rentova denná kolekcia pozostáva z hodvábnych nohavíc a dámskych šiat v neutrálnych farbách ako sú krémová a olivovo zelená, doplnených o nadmerné ruksaky, väčšinou v silných farbách, akou je napríklad červená. Nočné šaty boli zasa mimoriadne farebné a veľmi ženské. Sukne boli dlhé po kolená ...

Po akcii V. Beckham priznala, že okrem zážitku z módnych noviniek ju na prehliadku pritiahla možnosť získať inšpiráciu pre nové nákupy. „Prišla som sa jednak pozrieť, s čím novým módni návrhári prichádzajú, ale zároveň si vždy hovorím: Joj, toto by som si rada vyskúšala.“

V rámci New York Fashion Week prezentovala svoju jarnú kolekciu pre budúci rok aj Caroline Herrera. Inšpirovala sa pritom farbami Jeremiaha Goodmana, umelca, ktorý vo svojich dielach zachytáva interiéri domov. „Je to pre ženy, ktoré majú rady farby a drámu, pretože všetky tieto šaty stavajú na dôležitosti detailov,“ povedala o svojej kolekcii C. Herrera. Jej dominantnými farbami je tehlová červená, ako aj hrušková zelená.

New York Fashion Week sa končí v stredu 12. septembra.

Zdielať na

Pre ženu

Najčítanejšie