Polojasno
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Comeback Mishy v podobe 13000krát
Zdielať na

Comeback Mishy v podobe 13000krát

Po trojročnej pauze vydáva slovenská speváčka svoj tretí album. Prináša rôznorodú hudobnú zmes od akustiky až po hip-hop.

Slovenská speváčka Misha sa po trojročnej pauze vracia na hudobnú scénu svojím tretím albumom. Nahrávka s názvom 13000krát obsahuje 15 skladieb, z ktorých sedem je slovenských, a prináša rôznorodú hudobnú zmes od akustiky až po hip-hop. Na pulty hudobných predajní sa dostane 1. októbra. Novinka prichádza po dvoch úspešných albumoch - debute Colors In My Life (2002) a eponymickom dvojCD Misha (2004).

Na albume pracovala aj ako spoluproducentka. Fanúšikovia sa môžu tešiť na výsledky jej spolupráce s hudobníkmi ako Richard Bona, Monkey Business, Viktor Hazard & Opak, Moe (AMO), Grimaso (h16), Peter Bič a ďalšími. Ako pilotný singel sa predstavila pieseň Čiarky, ku ktorej vznikol aj videoklip. Druhý singlom je pieseň Spomalíme svet, ktorú Misha nahrala s Opakom. Bližšie informácie prináša speváčkina oficiálna stránka www.misha.sk a myspace stránka www.myspace.com/mishask.

Najčítanejšie