Skoro jasno
19°
Bratislava
Florián
4.5.2024
Majk Spirit (28). Láska cez internet? A prečo nie...
Zdielať na

Majk Spirit (28). Láska cez internet? A prečo nie...

Doba je už inde, Google je pre mňa zázrak, všetky informácie sú tam, stačí si ísť pre ne, nebyť pohodlný pán. Toto v jednej zo svojich piesní spieva momentálne najúspešnejší slovenský raper, Majk Spirit. A tak išiel do Googlu, no a my sme mu boli v pätách.

Virtuálne stretnutie s fanúšikmi

Majk Spirit paradoxne neprišiel do Googlu informácie hľadať, ale ich tam odovzdať. Využil na to jednu z mnohých technických vymožeností a prostredníctvom internetu sa rozprával so svojimi fanúšikmi z celého sveta.

"Miško si prvý český a slovenský umelec, ktorý je v Googli. Aký je to pocit,"
pýtala sa jedna z fanúšičiek. "Vieš čo? Skvelý. Som rád, že sa to podarilo mne, ďakujem za to svojmu manažérovi, ktorý sa o to celé postaral," pohotovo odpovedal raper.

To bola hodinová debata pred web kamerou, ktorú sledovalo viac ako 1000 divákov. Iba ôsmi vyvolení však mali možnosť komunikovať s ním prostredníctvom videohovoru, ostatní mu svoje otázky písali.

Moderné technológie a sociálne siete sú pre rapera každodennou súčasťou života. Denne informuje svojich fanúšikov takmer o všetkom, čo zažíva. Zatiaľ to vraj nikto nezneužil.

Na internet nedá dopustiť

Podobný spôsob zviditeľnenia využíva aj iný umelec, spevák Justin Bieber, ktorý svoju kariéru postavil práve na sociálnych sieťach. Dokonca do nich aj intenzívne investuje.

Majk vyletel ako raketa a už rok sa mu darí úspešne budovať sólovú kariéru. Sám priznáva, že priamy kontakt s fanúšikmi cez internet mu v tom výrazne pomáha. A nebojí sa ani intímnych otázok na telo.

Vraj by si dokonca vedel predstaviť, že si nájde frajerku cez internet. Slečny, takže máte šancu! Majk totiž osobne odpovedá na správy, ktoré cez internet dostáva. A baby na Spirita letia. To sme videli aj pri internetovej diskusii. A keď spustil freestyle...

Večer sa ale zďaleka nekončil. Na Majka už netrpezlivo čakala skupina fanúšikov, ktorí sa mohli so svojím idolom odfotiť, získať album s autogramom a prehodiť s ním zopár slov.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Majk Spirit_rapper_objav roka_okuliare_strieborné pozadie

SITA

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie