Oblačno
13°
Bratislava
Lea
29.4.2024
VIDEO. Justinovi Bieberovi (19) nesadlo mliečko...
Zdielať na

VIDEO. Justinovi Bieberovi (19) nesadlo mliečko...

Lámač násťročných sŕdc, idol miliónov dievčat, senzácia popového neba – sám Justin Bieber prežíva nie práve najšťastnejšie dni. Hoci je tiež len človek, nikto z nadšených fanúšikov by neočakával choreografiu, ktorú nechtiac predviedol. Môže za to vraj mlieko.

Hoci fanúšikom skupín ako: „Môže mať táto slolička viac fanúšikov, ako Justin Bieber?“, urobila mladá pop hviezda veľkú radosť,  pre svojich skutočných priaznivcov má odkaz: „Budete ma zbožňovať aj potom, čo som sa povracal na pódiu?"

Pri všetkej vážnosti, toto je prvý z vtipných statusov 19-ročného kanadského speváka po nešťastnom koncerte v Arizone. Platonická láska a sen miliónov tínedžeriek práve spieval na pódiu  pesničku Believe, keď mu prišlo zle. Nestihol odbehnúť do zákulisia, tak sa aspoň otočil k divákom chrbtom... Zvedavé amatérske kamery však boli na správnom mieste.

Mlieko už piť nebude

Môže za to vraj mlieko, ktorým sa Justin posilnil pred koncertom. To zrejme prestane hviezdička piť úplne. Počas koncertu mu totiž z neho prišlo zle aj druhýkrát. Tiež pred očami fanúšikov. Situáciu po koncerte zachraňoval mladý spevák žartami na Twitteri na svoj účet.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

ISIFA

Súvisiace články

Najčítanejšie