Zatiahnuté
10°
Bratislava
Vojtech
23.4.2024
Reese Witherspoon (36) porodila chlapčeka!
Zdielať na

Reese Witherspoon (36) porodila chlapčeka!

Americká herečka Reese Witherspoon priviedla na svet svojho tretieho potomka - chlapca, ktorému s manželom Jimom Tothom dali meno Tennessee James.

Matka aj dieťa sú v poriadku

"Reese Witherspoon a jej manžel Jim Toth privítali do svojej rodiny syna Tennesseeho Jamesa. Matka aj dieťa sú v poriadku a celá rodina je šťastná," uviedol pre magazín People herečkin hovorca.

Pre Witherspoon a Totha, ktorí sa zosobášili vlani v marci, je to prvé spoločné dieťa. Herečka je okrem toho matkou dvanásťročnej Avy a osemročného Deacona, ktorých má z predchádzajúceho manželstva s hercom Ryanom Phillippom.

Reese už dve deti mala

Tridsaťšesťročná Witherspoon je známa napríklad z filmov Veľmi nebezpečné známosti (1999), Americké Psycho (2000), Je dôležité mať Filipa (2001), Pravá blondínka (2001), Dievča na roztrhanie (2002), Pravá blondínka 2 (2003), Trh márnosti (2004), Penelope (2006) či Ako vieš? (2010).

Minulý rok si po boku Roberta Pattinsona zahrala v romantickej dráme Voda pre slony a tento rok účinkovala v snímke To bude boj!, v ktorej sa spolu s ňou predstavili Tom Hardy a Chris Pine. Rodáčka z New Orleans, ktorá v roku 2006 získala Oscara i Zlatý glóbus za stvárnenie June Carter v hudobnej životopisnej snímke Walk the Line (2005), v minulosti chodila aj s hercom Jakeom Gyllenhaalom.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Súvisiace články

Najčítanejšie