Jasno
23°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Recept na bohatstvo. Okrem Banášovej (31) aj tento fešák
Zdielať na

Recept na bohatstvo. Okrem Banášovej (31) aj tento fešák

A teraz tu máme niečo pre vás dámy. Predstavíme vám novú tvár TV JOJ, sympatického mladého muža, ktorý bude spolu s Adelou Banášovou moderovať program novú šou Recept na bohatstvo. Vieme o ňom skoro všetko a je viac ako isté, že tento chlapík má veľkú šancu zlomiť zopár diváckych sŕdc.

700 zoskokov padákom

Peter Vágner má 35 rokov, narodil sa v znamení panny a už zopár rokov sa živí ako herec a rozhlasový moderátor. Toto povolanie majú s Adelou spoločné. "Kadekoho by mi mohli dať, ale vždy sa mi zadarilo robiť s ľuďmi, s ktorými som si rozumela," hovorí Adela. 

Okrem herectva Peter miluje adrenalínové zážitky. Kvôli natáčaniu nejakého filmu sa učil skákať na padáku," prezradil.

A ak ste si na tohto krásavca začali brúsiť zúbky, zabudnite. Peter je šťastne ženatý a dokonca je hrdým otcom dvoch detí. Tak hrdým, že ich dátumy narodenia má vytetované aj na tele. "Na chrbáte nechávam miesto na Michelinskú hviezdu," povedal s úsmevom. 

Keď som bol ešte na strednej škole, tak som chodil pomáhať do reštaurácie, kde som varil. Robil som tam najmä prílohy, macimálne mäso na prírodno, neviem omáčky a neviem piecť" hovorí Peter. 

K moderovaniu ako kura k zrnu

K moderovaniu novej jojkárskej šou sa Petr dostal ako slepé kura k zrnu "Adela hľadala niekoho k sebe, kto je tiež taký vysoký a chudý," dodal. Suma sumárum, tento fešák by sa mohol stať novým sexsymbolom. "Opýtaj sa ma, keď to príde," dodal so smiechom. 

Recept na bohatstvo každý pondelok o 21:30 na JOJke.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie