Jasno
11°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Princ Harry (27) opäť vyvádzal. Tu sú jeho nahé fotky
Zdielať na

Princ Harry (27) opäť vyvádzal. Tu sú jeho nahé fotky

Vnuk britskej kráľovnej Alžbety II. si poriadne užil svoj pobyt v americkom Las Vegas. Svedčia o tom snímky, na ktorých sa nahý bláznil s taktiež nahou dievčinou. Snímky zverejnil bulvárny server TMZ.

Zdroj z Buckinghamského paláca agentúre Reuters potvrdil, že ide naozaj o vnuka britskej kráľovnej. Na svete je tak ďalší škandál, ktorý by mohol byť pre princa Harryho i kráľovskú rodinu nepríjemný.

S nahým dievčaťom

Jedna z fotografií ukazuje nahého princa, ktorý je pilotom vrtuľníkov v britskej armáde, ako si rukou zakrýva genitálie a za ním stojí nahé dievča. Ďalšia fotografia zase 27-ročného príslušníka kráľovskej rodiny zobrazuje nahého zozadu.

Rozmazané snímky boli údajne vyfotené vo VIP salóniku hotela v Las Vegas, kde si princ užíval súkromné prázdniny s priateľmi. Podľa portálu tmz.com boli urobené po tom, čo syn dediča britského trónu a zosnulej princeznej Diany zišli do hotelového baru a pozvali niekoľko žien k sebe na izbu.

Marihuana, alkohol, nacistická uniforma

V prípade princa Harryho nejde o prvý škrabanec na jeho reputácii. V roku 2002 pripustil požívanie marihuany a aj to, že pred dosiahnutím plnoletosti konzumoval alkohol. O tri roky neskôr sa dostal na titulné stránky novín, keď na maškarný ples prišiel v nacistickej uniforme.V posledných rokoch, kedy slúžil mimo iné aj v Afganistane jeho image playboya ustupovala do pozadia. babičku Alžbetu II. napríklad tento mesiac zastupoval na záverečnom ceremoniále olympiády v Londýne.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

noviny.sk/tmz.com

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie