Skoro jasno
21°
Bratislava
Rusko má novú televíznu hviezdičku, prsnatú Svetlanu (19)!
Zdielať na

Rusko má novú televíznu hviezdičku, prsnatú Svetlanu (19)!

Má 19, veľké prsia a netají sa láskou k Putinovi. Aj preto zrejme táto hnedovláska dokázala pritiahnuť k televíznym obrazovkám viac divákov ako konkurencia. Opozične naladení novinári sú znechutení...

Svetlana divákov zaujala

Televízny debut sa Svetlane naozaj vydaril, jej šou pozeralo viac ako 36 000 divákov. "Nie je rozmaznaná, má dobré vyhliadky do budúcna. Okrem toho je na nej vidieť, že chce pracovať," pochvaľuje si novú posilu riaditeľ NTV Vladimir Kulistikov.

Jej kritici si servítku pred ústa ale rozhodne nedávajú. "Tú hus vykopli hore, aby potešila ľudí," napísal pre denník Izvestija analytik Andrej Mirošenko. "Bolo to vymyslené veľmi dobre, ale "vypálilo" to veľmi zle," myslí si ďalší expert Vasilij Gatov.

Konkurentky blednú závisťou

Dievčina z mesta Ivanovo, ležiaceho severovýchodne od Moskvy, sa preslávila vlani v decembri po celom Rusku svojimi výrokmi o Putinovi. Vraj jeho strana "Jednotné Rusko" urobila pre krajinu toho veľa. Súčasný prezident sa podľa nej zasadil o to, že sa krajine darí. Odvtedy ju všetci začali volať "Sveta z Ivanova". 

Z televíznych obrazoviek sa, naopak, začala vytrácať populárna moderátorka Ksenija Sobčaková. Sláva tejto škandálmi opradenej krásky začala upadávať, hneď ako prejavila sympatie k opozičným demonštrantom. 

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

youtube

Súvisiace články

Najčítanejšie