Jasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Gáborík (30) a Donutil (61) v Tatrách. Ide ako rapkáč...
Zdielať na

Gáborík (30) a Donutil (61) v Tatrách. Ide ako rapkáč...

Najvyššie položená talkshow na Slovensku bola uplynulý víkend vo Vysokých Tatrách a nerečnil tam nik iný ako Miroslav Donutil. Ani v nadmorskej výške takmer 1400 metrov mu neubúdal kyslík a diváci nestačili rátať, koľko slov zo seba dostane za jedinú minútu.

Taký sa jedine narodí

"Určite je to moja najvyššia talkshow, takže som nasadil latku veľmi vysoko a už dúfam, že nebude nikdy podlezená," tvrdí humorista. Miroslavovi Donutilovi robila spoločnosť šarmantná Nela Pocisková. Tá sa síce snažila spočítať, koľko slov povie tento muž za minútu, ale nepodarilo sa to ani jej, ani ostatným hosťom. "On je neuveriteľný, klobúk dole pred ním, to sa takto človek podľa mňa jedine narodí," povedala speváčka Pocisková.

Obišiel jazero

"On ide ako rapkáč, to je neuveriteľné," tvrdí hokejista Marián Gáborík. Tatranských hostí sme sa ešte opýtali, či sú iba hotelové typy, alebo sa sem tam prinútia absolvovať aj nejakú náročnejšiu túru. "Ja som bol naozaj na veľmi náročnej túre, obišiel som si to jazero," povedal Donutil.

Miroslav Donutil Tatry zbožňuje a ešte nikdy sa asi nestalo aby sa návštevníci smiali nepretržite takmer dve hodiny. Jemu sa podarilo udržať im úsmev na tvári neuveriteľne dlho.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie