Skoro jasno
10°
Bratislava
Jarmila
28.4.2024
Kate Upton (20). Ukázala telo, aby zastavila anorexiu!
Zdielať na

Kate Upton (20). Ukázala telo, aby zastavila anorexiu!

Kate Upton a sexi? Je to dievča s tučnými stehnami, žiadnym pásom a obrovskými, tučnými, ovísajúcimi prsiami. Takto sa vyjadrujú na adresu sexi americkej modelky pro-anorektické stránky. Pri pohľade na jej fotografie a oficiálne video, ktoré nakrútila len nedávno, určite... nie je chorobne vychudnutá!

Má tučné stehná a obrovské prsia

Modelka neváhala vystúpiť vo vzrušujúcej reklame na propagáciu hamburgerov. Nepatrí totiž medzi vychudnuté, štíhlunké modelky, ktorým vykúkajú rebrá, hrkocú kosti a pás by ste obopli jednou rukou (aj stehienka). Naopak, má poriadne prsia, chutný zadok a ladné krivky, ktoré by jej nejedna žena mohla závidieť.

Tento vôbec nie chudý ideál krásy však pro-anorektické stránky, teda stránky propagujúce prílišnú, až nebezpečnú štíhlosť a telo s minimálnou vrstvou tuku, zrejme dovádza do šialenstva. A preto začali hlasno kritizovať.

Kate Upton sa len smeje

Nuž a čo na to ideál americkej krásy? 20-ročná Kate Upton sa len smeje. A aby sa nepovedalo, zaútočila naspäť. "Ja nebudem hladovať len preto, aby som bola štíhla. Chcem si život užívať a to nemôžem, pokiaľ nejem a cítim sa zle."

"To je absurdné," komentoval pre britský The Sun aj modelkin hovorca, "Kate je úžasná a hlavne zdravá."

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

Facebook

Súvisiace články

Najčítanejšie