Jasno
Bratislava
Jaroslava
26.4.2024
Herečka Szöczová (24) je vydatá druhýkrát! Bez prvého rozvodu...
Zdielať na

Herečka Szöczová (24) je vydatá druhýkrát! Bez prvého rozvodu...

Od soboty je ďalšia slovenská herečka pod čepcom. V Rusovciach v kostole sa vydávala 24-ročná Miška Szöczová, na ktorú si iste pamätáte ako na Emese zo seriálu Kutyil s.r.o. Svoje "áno" povedala dlhoročnému priateľovi Tomášovi Horváthovi.

Láska na prvý pohľad?

Seriálovú svadbu má už za sebou. Po sobote už aj tú skutočnú... Zo slečny herečky Mišky Szöczovej je už pani Horváthová. Na otázku, čo ho na Miške upútalo, odpovedal jednoznačne: "Očami... keď som ju prvýkrát videl, tak očami, ale potom aj inými vecami..."

Herečku podľa jej slov upútal celý. Ich lásku odštartovala dobre známa iskra, bez ktorej by si dnes zrejme Michaela priezvisko nevymenila.

Malá oslava, veľké rady do života

Svadbu mali malú – ale o to úprimnejších ľudí okolo mali viac. Svedkom im bol jojkársky moderátor Paľo Michalka s manželkou Mirkou, od ktorých dostali aj rady do manželského života. Skutočná láska vraj prekoná všetky nástrahy.

Hlavne, ak sa vraj ženích bude držať nasledujúcej rady od herca Štefana Kožku: "Aby sa Tomáš čo najmenej zdržiaval doma, vtedy nehrozia konflikty..." Predpokladáme, že to myslel ako vtip. Vinšovníčka Zuzana Skopálová však bola romantickejšia: "Aby to bola krásna premiéra a nemuseli už skúšať nejaké reprízy."

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie