Skoro jasno
22°
Bratislava
Gertrúda
19.5.2024
Hokejka či luk. Keď práca v televízii nestačí
Zdielať na

Hokejka či luk. Keď práca v televízii nestačí

Tropický víkend je za nami! Konečne je tu leto a s príchodom leta otvorili svoje brány aj aquaparky. Najviac jojkárov sme našli v bazénoch pri Liptovskom Mikuláši. Avšak nie všetkých, mužská partička tvrdo makala na ľade. V Námestove totiž bojovali na mediálnom hokejovom turnaji.

Kmotríkovej streľba

V Tatralandii to tváre televízie JOJ poriadne roztočili. Zuzana Haasová z Paneláku jazdila na tobogánoch, moderátorka Aneta Sedlmair-Parišková sa so svojim nenarodeným synčekom a manželom Markom prechádzala a rozjímala. Moderátorka Novín Adriana Kmotríková strieľala z luku. "Ja som bola najúspešnejšia z troch dosť nemožných," ohodnotila sa Adriana.

Vrcholom dňa bolo slávnostné odhalenie hviezdy na miestnom chodníku slávy. Tentokrát sa pocty dočkala speváčka a porotkyňa šou Česko Slovensko má talent Lucie Bílá. "Teším sa, že po mne budú chodiť krásni chlapci v plavkách," tešila sa populárna speváčka. 

Hokejové víťazstvo

A išlo im to naozaj výborne! Keď je totiž niekto naladený víťazne, tak aj uspeje. "Dnes sme naladení víťazne," povedal pred turnajom herec Juraj Rašla.

Keďže naši kameramani trávia počas roka veľa času na zimných štadiónoch, niečo sa na nich nalepilo. A to je to povestné začínanie odpovede na otázku novinára.

"Tak určite, chceme byť prekvapením turnaja," povedal jojkársky kameraman Ľudo Hičár.  Jojkársky hokejový tím prekvapil. Spomedzi televízií skončil na druhom mieste.

Spravodajská aplikácia Noviny TV JOJ pre iPhone TU. ZADARMO.

noviny.sk

Súvisiace články

Najčítanejšie