Skoro jasno
19°
Bratislava
Jaroslav
27.4.2024
Speváčka Eva Máziková (62). Mama ju chcela vydať za Duchoňa
Zdielať na

Speváčka Eva Máziková (62). Mama ju chcela vydať za Duchoňa

Energická žena Eva Máziková je v prvom rade spoeváčka a veľká šoumenka. Jej mamina magazínu Top Star prezradila dávnu túžbu. Evu chcela vydať za legendárneho speváka Karola Duchoňa.

Temperamentné dieťa

Máziková svoj temperamentný charakter a schopnosť pútať na seba pozornosť začala prejavovať už ako 3-ročné dieťa. "Bolo to živé dieťa, ktoré malo záujem o všetko," hovorí mama Evy Mázikovej, Anna. To, že aká bude však vtedy ešte nevedela. "To nie, ale postupom času, ako sa tak vyvíjala, na šetko siahala, zvedavosť u nej prepukla a dodnes to trvá," hovorí Anna. 

Máziková: Bola som skôr chalan

Typickým dievčenským hrám s bábikami sa oblúkom vyhýbala. "Mala som koleno buchnuté, keď som dostala bicykel. Všetko som mala, lakte som mala pobité. Chodila som stále na stromy, ja som skôr bola taký chlap," spomína na detstvo Eva Máziková.

Eva vždy milovala pozornosť a rada ju na seba pútala. Eviny rodičia boli vraj na svoju dcéru veľmi prísni, Hlavne otec, pred ktorým nikdy nič neutajila. "Keď som mame nejaké tajomstvo povedala, tak hneď večer prišiel otec a to ako si myslela," hovorí Máziková.

Vzťah mamy s dcérou

Vzťah medzi speváčkou a jej mamou sa vyvíjal asi ako každý vzťah. "Speváčka priznala, že nemala rada, keď jej mamina prehľadávala veci. "Hlavne som nemala rada, keď mi kutrala v mojich veciach...Ja som si do knihy s dopismi dala vlások a keď tam nebol, tak som vedela, že si lašovala," hovorí Máziková.

Mama chcela svadbu s Duchoňom

Evina mama vždy tajne dúfala, že jej dcéra by mohla tvoriť pár so speváckou legendou Karolom Duchoňom, s ktorým vyrastali na jednom dvore. Jej sen sa však nikdy nesplnil.Podľa slov Evy Mázikovej nefungovala chémia. "Pusu doľava doprava, nie.. Raz sme spolu ušli, to sú už také známe. Ja si myslím, že tá chémia nefungovala," tvrdí Máziková. 

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti FACEBOOK a vyhrajte!

ISIFA/TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie