Jasno
16°
Bratislava
Anastázia
30.4.2024
Americký Manhattan ovládli slovenskí módni návrhári
Zdielať na

Americký Manhattan ovládli slovenskí módni návrhári

V slávnom newyorskom klube na Manhattane sa nedávno konal siedmy ročník prestížnej módnej prehliadky mladých návrhárov. My vám teraz predstavíme nielen jedinečné modely, ale aj krásne slovenské modelky.

Pestrosť, farby, krása, dobrá nálada a príjemná atmosféra. To boli atribúty, ktoré organizátorom jednoznačne potvrdili, že aj siedmy ročník sa vydaril. "Bol to podarený večer, všetky modelky boli krásne a dizajnérske návrhy ešte krajšie, ale slovenské modelky boli najkrajšie,"  povedala moderátorka Eva Jurinová.

Zaujala aj Dominika

"Keď som dostala ponuku podporiť tento projekt, tak som to prijala, veľmi sa mi to páčilo," hovorí tanečnica Ivana Surovcová. Okrem krásnej tanečníčky svojou krásou americkým divákom vyrážala dych aj mladá speváčka Dominika Stará. Tá si v New Yorku plní sen o hviezdnej kariére, no na to, odkiaľ je nezabúda a hosťom s potešením zaspievala.

"V New Yorku som už okolo pol roka, stále cestujem späť," tvrdí speváčka. Modelmi bola nadšená aj známa topmodelka zo Slovenska Michaela Kocianová.

Vyslúžili si pochvalu

"Som rada, že sa to sem dostalo a že sme to mohli ukázať svetu," povedala Kocianová. Slovak Fashion Night 2012 už tradične zorganizovala americko-slovenská Nadácia +421 v spolupráci s generálnym konzulátom Slovenska v New Yorku a rakúskym kultúrnym inštitútom. Vďaka nim na newyorskom móle žiarila aj slovenská krása.

"Sme veľmi radi, že o toto podujatie majú záujem aj iné krajiny a chcú nás hosťovať," hovorí prezidentka Nadácie +421 Ľubica Surkošová. Slovenskí návrhári si za svoju tvorbu vyslúžili nejednu pochvalu a obdiv od prítomných hostí. "Som veľmi šťastná a spokojná, že tu môžem byť," dodala Annamária Kiss Kosa víťazka Bratislavských módnych dní.

Staňte sa fanúšikom spravodajstva TV JOJ na sociálnej sieti TWITTER a vyhrajte!

TV JOJ

Súvisiace články

Najčítanejšie