Skoro jasno
14°
Bratislava
Marek
25.4.2024
Dcéra Feldekovcov sa chcela zabiť! Oznámila to na Facebooku
Zdielať na

Dcéra Feldekovcov sa chcela zabiť! Oznámila to na Facebooku

Dcéra spisovateľa Ľubomíra Feldeka a glosátorky Oľgy Feldekovej v sobotu v noci napísala na sociálnej sieti Facebook, že už nechce žiť a odchádza. Dokonca pridala aj pesničku, ktorú chce na pohrebe.

"Jak taký ko**t sa snažím, ale som fakt chorá a už nevládzem," takto začala svoj status na Facebooku Katarína Feldeková. Šansónová speváčka sa vyjadrila, že jej pesničky nik nepočúva a nechce ako príživník rodičov na úkor svojich súrodencov. Vyjadrila sa aj na adresu svojej 9-ročnej dcéry Aničky. "Strašne mi je smutno za mojou Aničkou. Je to to jediné, čo som v živote skutočne dokázala. Strašne mi bude chýbať," uviedla Katka. 

kfeldek.sk

Záchranná akcia

Jej kamaráti sa ju snažili presvedčiť najskôr na sociálnej sieti, neskôr zrejme kontaktovali rodinu, záchranku a políciu.Podľa dostupných informácií herečka a speváčka pojedla nejaké lieky a skončila v ružinovskej nemocnici. "Katka berie liek, ktorý sa neznáša s alkoholom. V piatok jej prišla kamarátka zo zahraničia a dali si spolu pár pohárov vína, čo nebolo dobré," uviedol pre denník Plus JEDEN DEŇ jej otec, Ľubomír Feldek. 

Podľa jeho slov dcéra častokrát zaháňala trému alkoholom. Feldeková užíva aj antidepresíva a lieky na spanie. Sama sa pre denník priznala, že trpí veľkými depresiami a rezala si žily.

Facebook: Katarína Feldeková

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie