Polojasno
Bratislava
Marek
25.4.2024
Nová kriminálka Za Sklom: Pozrite si tajné zábery zo zákulisia
Zdielať na

Nová kriminálka Za Sklom: Pozrite si tajné zábery zo zákulisia

BRATISLAVA / Už večer televízia JOJ odvysiela nový kriminálny seriál Za Sklom, ktorý bude pojednávať o dvoch policajtoch, ktorých priateľstvo rozdelí zločin. Hlavné úlohy si zahrajú herci Ján Koleník a Tomáš Maštalír. Tvorcovia sľubujú, že sa bude na čo pozerať. Pozrite sa, ako sa seriál natáčal.

Ján Koleník hneď na úvod priznáva, prečo sa rozhodol ísť do tohto projektu: "Celý seriál bude mať len osem dielov, ktoré tým pádom mohli byť veľmi kvalitne spracované. Ja sám som sa mohol na túto úlohu pripraviť taktiež dôslednejšie ako je tomu pri iných seriáloch. Má to výbornú atmosféru a je to zo súčasného prostredia."

Seriál sa nakrúcal v lete. "Veľa sa nakrúcalo v exteriéroch, častokrát z nás lial pot," vraví Ján Koleník. "Sám som mal počas nakrúcania chaos v tom, o čo mojej postave vlastne ide. Najprv sme totiž nakrúcali posledný diel, potom prvý, ďalej aj tretí," tvrdí herec.  

V seriáli si okrem Koleníka a Maštalíra zahrá aj herečka Kamila Magálová či herec Jiří Bartoška. Na nakrúcanie spolupracovali mnohí odborníci - tréneri bojových umení (boxu a krav magy), pyrotechnici, reálni vyšetrovatelia či kaskadéri. 

O čo v seriáli ide?

​Tím pod vedením podplukovníčky Zorry Ballovej - Kamila Magálová - vyšetruje závažné pripady, no po vražde kolegu sa dobrí priatelia a skúsení kriminalisti Tibor Maxo Maxovský (Tomáš Maštalír) a Norbert Noro Višváder (Ján Koleník) začnú rozchádzať, až sa každý z nich dostane na opačnú stranu zákona.

Vyšetrovanie vraždy, ale aj ďalších zločinov je komplikované a postupne zistíme, že za väčšinou z nich je organizovaná mafiánska skupina okolo obávaného Bongyho (Milan Ondrík). Do deja vstúpi aj podnikateľ Vladimír Slančík (Jiri Bartoška), ktorý spolu s ďalšími prilejú olej do ohnivého príbehu, kde pravdu nahradí strach a zákon vystrieda sila.

​Nenechajte si ujsť premiérovú časť seriálu Za Sklom, ktorý odvysiela televízia JOJ už dnes o 20:35!

Súvisiace články

Najčítanejšie