Jasno
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Angelina Jolie požiadala o rozvod s Bradom Pittom
Zdielať na

Angelina Jolie požiadala o rozvod s Bradom Pittom

LOS ANGELES / Herečka Angelina Jolie požiadala o rozvod s Bradom Pittom. O rozchode slávneho hollywoodskeho páru dnes informoval herečkin právny zástupca. Pár spolu žil celkom 12 rokov a pred dvoma rokmi tento zväzok spečatil svadbou.

Podľa spravodajského serveru TMZ, ktorý sa špecializuje na informácie zo sveta celebrít, Jolie do rozvodových papierov zapísala 15. septembra ako dátum odlúčenia od Pitta.

Jolie zároveň požiadala, aby jej bola zverená starostlivosť o všetkých šesť detí - ako biologických, tak adoptovaných -, ktoré s Pittom vychováva.

"Nepraje si, aby sa Pitt podieľal na výchove detí v podobe striedavej starostlivosti," dodal server TMZ, ktorý napríklad ako prvý informoval o úmrtí Michaela Jacksona.

Brad Pitt a Angelina Jolie sa do seba zamilovali pri nakrúcaní filmu Pán a pani Smithovci, ktorý mal premiéru v roku 2005. Pitt sa potom rozviedol so svojou vtedajšou manželkou Jennifer Aniston, s ktorou sa oženil v roku 2000. Jolie za sebou mala už dve manželstva - s Billym Bobom Thorntonom a s Jonnym Lee Millerom.

Brad Pitt je zlý otec

Podľa zdrojov blízkych páru, na ktoré sa odvoláva server TMZ, boli príčinou Angelininho rozhodnutie nezhody kvôli spôsobu, akým Pitt vychováva deti, z ktorého údajne bola "krajne naštvaná".

Po internete však kolujú aj zvesti, že situáciu skomplikovala bývalá Pittova láska Gwyneth Paltrow, o ktorej údajne Pitt hovoril zo spánku, čo Angelinu rozčuľovalo.

Oleja do ohňa potom vraj jej manžel prilial, keď nevhodne komentoval jej hmotnosť a navrhol, že by mohla začať využívať rovnaké metódy starostlivosti o váhu a postavu, ako Paltrow, napísal bulvárny server GossipCop.

Profimedia

Za všetkým hľadaj ženu

Britský denník Daily Mail prišiel so špekuláciami o tom, že si Angelina Jolie najala súkromného detektíva, ktorý vraj zistil, že ju Brad Pitt podvádzal s herečkou Marion Cotillard (na obrázku). Ako ďalšiu možnú príčinu rozchodu denník uvádza údajné hercove problémy s fajčením marihuany, s alkoholom a so častou výbušnosťou. 

Rýchlo po správe o podaní žiadosti o rozvod zahltili sociálne siete reakcie z celého sveta. Komentátori poznamenávajú, že verjnosť, ako sa zdá, nebola pripravená na rozpad najslávnejšieho hollywoodskeho páru, pre ktorý sa podľa kombinácie mien Brad a Bagelina vžila prezývka "Brandelina". A internet okrem iného uvažuje, či po vzore britskej snahy o vystúpenie z Európskej únie sa rozvodu bude hovoriť Braxit alebo BrexPitt.

Súvisiace články

Najčítanejšie