Zatiahnuté
Bratislava
Marcel
20.4.2024
Zdena Studenková prišla na Bratislavský bál s mladým mužom. Kostka to nebol
Zdielať na

Zdena Studenková prišla na Bratislavský bál s mladým mužom. Kostka to nebol

Krásna herečka Zdena Studenková je síce vždy stredobodom pozornosti, no tentokrát sa prítomní ľudia pozerali na ňu zvedavým pohľadom z úplne iného dôvodu. Po jej boku sa na Bratislavskom bále objavil záhadný muž.

"Branko tu nie je, Branko je v Košiciach, účinkuje na plese," odpovedala Zdena na zvedavé otázky, kde nechala svojho priateľa Braňa Kostku.

"Takže ja tu mám môjho kamaráta podnikateľa a zároveň modela, moderátora Roberta Paulata a kamarátime sa tak, že keď som vždy v Prahe, tak bývam u neho," vysvetľuje herečka.

Jej partnerovi na bále sa Bratislava páči. "Ja Bratislavu milujem, Zdenka mi Bratislavu ukázala, chodím sem na spoločenské akcie alebo keď má Zdenka nejakú hru, tak sa prídem pozrieť," hovorí Robert Paulat.

Robert je naozaj džentlmen a vie, čo sa patrí. "Je to pre mňa veľká česť, že môžem Zdenku sprevádzať, naozaj som rád," priznáva.

Pravé kamarátstvo

V šoubiznise sa pravé kamarátstvo len tak nevidí, no inteligentná žena, akou Zdenka je, si vie vybrať tých správnych ľudí.

"Má strašne dobré srdiečko a dušičku a preto ho mám hrozne rada," prezrádza o Robertovi. "Ako ty, pretože si skvelá učiteľka," dopĺňa ju Robert.

Pevné priateľstvo je dar, a to si dobre uvedomuje aj striebrovlasý mladý muž.

"Nie som hlúpy, aby som nevidel, kto je zlý a kto nie, a potom tu mám skvelú učiteľku a profesorku Zdenku, ktorá mi vždy poradí a povie, že neuvažuj iba srdiečkom, ale aj hlavou,"
smeje sa.

Pozrite si reportáž:

Súvisiace články

Pre ženu

Najčítanejšie