Jasno
Bratislava
Jela
19.4.2024
Zo škaredého káčatka hviezda USA! Dcéra Brucea Willisa tancuje ako bohyňa!
Zdielať na

Zo škaredého káčatka hviezda USA! Dcéra Brucea Willisa tancuje ako bohyňa!

Rumer, dcére hercov Brucea Willisa a Demi Moore, sa celé roky vysmievali, že je škaredá. Mladá herečka však umlčala všetkých kritikov. Zo zakríknutej tínedžerky je sexi žena, ktorá vyhrala tanečnú súťaž Dancing With the Stars!

Obrovský úspech! Rumer Willis odrovnala konkurenciu a vyhrala tanečnú súťaž Dancing With the Stars. Spomínaná šou, ktorá sa pod iným názvom vysielala aj na Slovensku, je v USA stále veľmi populárna.

Rumer spolu so svojím tanečným partnerom Valom Chmerkovskiym týždeň čo týždeň predvádzala vysoko profesionálne tanečné výkony a získala si srdce poroty i televíznych divákov. 

Rummer a jej finálový tanec v súťaži:

Dvadsaťšesťročná herečka oslovila fanúšikov aj svojou bezprostrednosťou a úprimnosťou. "Šikanovali ma pre môj výzor, hovorili mi, že som škaredá. Média rozoberali moju tvár. Cítila som sa strašne, doteraz som neistá, " prezradila Rummer v šou.

Víťazstvo v Dancing With the Stars pre tmavovlásku nemohlo byť sladšie. Vybojovala si ho sama a nikto nemôže tvrdiť, že úspech dosiahla vďaka slávnym rodičom.

Mimochodom, Demi Moore i Bruce Willis chodili na živé prenosy a búrlivo podporovali svoju dcéru. Hoci sú rozvedení, zdá sa, že obaja vychádzajú veľmi dobre.

Najčítanejšie