Zatiahnuté
15°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Zuzana Haasová: Domáce úlohy robí celá rodina
Zdielať na
Showbiznis

Zuzana Haasová: Domáce úlohy robí celá rodina

Občas si každý zaspomína na staré dobré školské časy. V pamäti sa vynoria spomienky na prázdniny, prvé lásky, ale i domáce úlohy, ktoré dokázali zaskočiť. Občas zadania potrápia i herečku Zuzanu Haasovú.

Herečka sa svoju dcéru snažila od začiatku viesť k samostatnosti. "Vysvetlila som jej, že je to jej hodnotenie, nie moje," ozrejmuje Zuzana.

"Pošťastilo sa mi, že sa s ňou od druhého ročníka učím, ale robím to nenápadne. Spýtam sa jej, či sa už naučila a teší ma, keď zistím, že to robí sama," dodáva herečka.

Zuzana je na svoju dcéru patrične hrdá, veď je šikovnou a samostatnou žiačkou. "Čo ma šokuje, že je v matematike perfektná. Ja som síce mala dobré známky, no ak som chcela výborné, musela som sa učiť," spomína.

Facebook: fanpage Panelák

Rodina sa učí

Romanka je podľa herečky veľmi energická, čo sa občas odrazí aj na učení. "Dokáže sa veľmi sústrediť, to má po mne," dodáva.

Zuzana sa už teší, keď prídu zložitejšie domáce úlohy, ktoré budú lúskať spolu. "Teším sa na rovnice a skúšky správnosti. Ja sa venujem slovenčine a matematike a Martin sa venuje ostatným veciam," uzatvára.

Zuzana Haasová sa zo svojej školáčky teší, pozrite si reportáž:

Zdielať na

Súvisiace články

Najčítanejšie