Oblačno
19°
Bratislava
Miroslav
29.3.2024
Eva Vejmělková (45) o manželovi, rozvode, nervoch a zničenom šťastí
Zdielať na

Eva Vejmělková (45) o manželovi, rozvode, nervoch a zničenom šťastí

Zdroj: ahaonline.cz

Pred nedávnom sa po dlhej dobe v médiách ukázala nezabudnuteľná Píšťalka z Básnikov, kde dobyla srdce nejedného diváka. Ani po tých rokoch nestratila šarm a charizmatický úsmev, a pretože mnoho ľudí zaujíma, ako žije a čo v uplynulých rokoch prežila, prezradila bývalá herečka, dnes psychologička, niekoľko zaujímavostí zo svojho súkromia.

Terčom záujmu sa stala pochopiteľne i Vejmělkovej rodina, ktorú tvorí slovenský režisér Dušan Rapoš (61) a dcéry Tara a Rita. Málokto však vie, že sobášom vysobášila ešte dve ďalšie dvievčatá, a to Katarínu a Dušanu, ktoré má Rapoš z prvého manželstva.

“Áno, manžel má ešte dve deti. Podotýkam, že som ho nerozviedla,“ smeje sa Eva Vejmělková v rozhovore pre Sedmičku. “Stretla som ho v čase, keď už bol rozvedený. Nikdy by som neodviedla muža od rodiny, aby som zničila šťastie niekoho iného na úkor toho svojho.“

ahaonline.cz

“Ani po rokoch manželstva sa nedostavila kríza a dvojica si rozhodne nelezie na nervy. Vychádzame spolu skvelo. Dôležité je, aby sa muž a žena dokázali rozprávať a vedeli načúvať,“ tvrdí psychologička Vejmělková a má recht.

archív ahaonline.cz

Súvisiace články

Najčítanejšie