Oblačno
13°
Bratislava
Soňa
28.3.2024
Morbídne! Svet obleteli fotografie mŕtveho Macaulay Culkina (34)!
Zdielať na
Showbiznis

Morbídne! Svet obleteli fotografie mŕtveho Macaulay Culkina (34)!

Zdroj: Isifa, twitter/pizza underground

Cez víkend sa objavila šokujúca správa, že herec Macaulay Culkin zomrel. Hviezdu komédií Sám doma údajne objavili v jeho apartmáne bez známok života. Správa sa ukázala nepravdivou. Na svete sú však fotky bezvládneho herca!

Tak ako to je? Je herec Macaulay Culkin stále medzi živými? Našťastie je! Kedysi najznámejšia detská hviezda sveta sa stala ďalšou obeťou internetových “vtipálkov“, ktorí radi pochovávajú celebrity.

Falošné správy o úmrtí známych ľudí sa rýchlo šíria po internete a vyvolávajú medzi fanúšikmi paniku. Takto už "zomreli“ komik a seriálový herec Bill Cosby či hviezda komédií Adam Sandler.

Avšak uveriť správe, že herec Macaulay Culkin, ktorý sa liečil od závislosti na alkohole a drogách, a posledné roky naozaj nevyzerá veľmi zdravo, nie je až také ťažké.

Macaulay Culkin sa hrá na mŕtveho

twitter/pizza underground

Dôležitá správa je, že Macaulay stále žije a správy o tom, že našli jeho bezvládne telo v apartmáne v New Yorku, sú absolútnym výmyslom.

Maculay Culkin sa sériou fotografií na sociálnych sieťach vyjadril k správam o svojej smrti. A urobil tak naozaj humorným spôsobom. Spolu so spoluhráčmi z jeho kapely The Pizza Underground zverejnil viacero fotografií, ktoré dokazujú, že je nažive.

Macaulay Culkin je živý!

twitter/pizza underground

Na jednej z nich pózuje usmiaty Culkin so slnečnými okuliarmi a fľašou ovocného nápoja v ruke. "Sme na turné, hlupáci," napísal k obrázku.

Na ďalšej jeden zo spoluhráčov pridržiava "bezvládneho" Culkina, ktorý hrá mŕtveho.

Pravdou je, že vychudnutý Macaulay, ktorý bol v rokoch 1990-1994 najlepšie plateným detským hercom na svete, nepôsobí najzdravšie. Blonďák, ktorý sa momentálne venuje svojej kapele, údajne stále lieta v drogách.

Aj táto detská hviezda bola slávna, no prepadla drogám: Detská hviezda z filmu Šiesty zmysel sa zmenila na nepoznanie!

Macaulay Culkin nevyzerá príliš zdravo

Isifa

Súvisiace články

Najčítanejšie